Aavapark

Parcelas

745-735, 95620 Aavasaksa

Descripción

Aavapark loistaa pohjoisen rauhallaan Tornionjoen rannalla, Aavasaksassa. Jos mielit kokea aitoa luonnonrauhaa, tämä on sinun valintasi. Leirintäalue tarjoaa viihtyisän grillipaikan, jossa voit paistaa makkaraa jokimaisemissa – muista vain tuoda mukaasi omat polttopuut.

Aavaparkin sijainti on ihanteellinen: se tarjoaa suoran yhteyden moottorikelkkareiteille, joten seikkailunhaluisille on tarjolla vauhdikkaita elämyksiä.

Pilkkijät ilahtuvat alueen vieressä sijaitsevasta erinomaisesta pilkkipaikasta. Tämä on paikka, jossa voit unohtaa kiireen ja antaa luonnon äänien tuudittaa sinut levolliseen tunnelmaan.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Aavaparkista etäisyys lähimpään huoltoasemaan, Gulf Aavasaksaan, on vain noin kilometri.

Tämä takaa, että tarvittavat palvelut ovat lähellä, vaikka majoittuisitkin luonnon helmassa. Alueen tunnistat maakuntalipun kuvasta, joka toimii merkkinä saapumiselle Aavaparkiin.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Kun suunnittelet matkaa Aavaparkiin, muista, että alueella ei ole myytävänä polttopuita, joten ne tulee tuoda mukana. Lisäksi alueen läheisyys palveluihin ja aktiviteetteihin tekee siitä erinomaisen tukikohdan alueen tutkimiseen.

Lämminhenkinen palvelumme toivottaa sinut tervetulleeksi – varaa paikkasi jo tänään, jotta voit nauttia ainutlaatuisesta pohjoisesta vieraanvaraisuudesta ja rauhasta.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos