Ahlafors IF

Parcelas

Sjövallavägen 111, 449 50 Alafors

Descripción

Välkommen till Ahlafors IF

fantastiska campinganläggning belägen i natursköna Västergötland, strax intill tätorten Nödinge-Nol. Här erbjuder vi en rofylld och idyllisk miljö för din husbil eller husvagn.

På Sjövallen har vi förberett 16 ställplatser som är bekvämt markerade med gula linjer på asfalten, varje plats är numrerad och rymmer tre vanliga parkeringsplatser, vilket ger gott om utrymme för din vistelse. Platserna är designade för enkel åtkomst, och vi har även säkerställt att du snabbt kan flytta fordonet vid behov, exempelvis i händelse av en brand.

Våra faciliteter inkluderar vatten och latrintömning som finns i den lilla gula byggnaden intill klubbhuset. Här kan du smidigt sköta tömning i byggnadens WC-stol, vilket gör din vistelse bekväm och enkel. Dessutom erbjuder vi en mängd aktiviteter för både stora och små.

Under veckorna 26-28 samt 30-32 är vår minigolfbana och kiosk öppna dagligen mellan kl. 11-18. I kiosken kan du inte bara köpa förfriskningar utan även låna utrustning för aktiviteter som fotboll, frisbee, kubb och boule, vilket garanterar att du aldrig har en tråkig stund.

För din säkerhet och trygghet bevakas anläggningen av bevakningsföretaget iPatrol, som regelbundet kontrollerar att betalningar är utförda och ser till att allt står rätt till. Bommen till anläggningen låses kl. 23.00 och öppnas åter kl. 06.00, vilket skapar en lugn och säker miljö för alla våra gäster.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Vi ligger inte bara naturskönt till, utan har också en mängd spännande aktiviteter och sevärdheter i närheten. Nödinge-Nol erbjuder flera charmiga restauranger och barer där du kan njuta av lokala delikatesser och drycker.

För de som älskar shopping finns det butiker i närheten där du kan hitta allt du behöver under din vistelse.

För badentusiaster finns det härliga badplatser inom kort avstånd, perfekt för att svalka sig under varma sommardagar.

Om du gillar att utforska naturen finns det många vackra vandringsleder och cykelvägar i området, som ger dig möjlighet att verkligen njuta av den svenska landsbygden.

Dessutom erbjuder området olika kulturella sevärdheter och historiska platser som är väl värda ett besök. Ta en promenad i de pittoreska omgivningarna eller besök närliggande museer för att lära dig mer om regionens rika historia.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan du anländer till Ahlafors IF:s är det bra att veta att alla ställplatser är obemannade, men bevakas regelbundet av iPatrol för din säkerhet. Det är viktigt att betala för sin plats i förväg för att undvika eventuella komplikationer.

Anläggningen erbjuder enkel åtkomst till vatten och latrintömning, och vi rekommenderar att du använder dessa faciliteter för att göra din vistelse så bekväm som möjligt.

Minigolfbanan och kiosken har begränsade öppettider, så planera gärna dina aktiviteter därefter.

Slutligen, se till att vara tillbaka på anläggningen innan kl. 23.00 då bommen stängs, för att säkerställa att du inte blir utelåst.

Vi ser fram emot att välkomna dig och hoppas att du får en underbar vistelse hos oss på Ahlafors IF!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos