Åkerby Herrgård

Albergues

Parcelas

Åkerby Herrgård , 713 93 Nora

Descripción

Åkerby Herrgård, belägen i det pittoreska landskapet Närke nära den charmiga orten Nora, strax utanför Örebro, erbjuder en unik upplevelse av lugn och naturnära avkoppling. Här omfamnas du av historiens vingslag och modern komfort i en skön blandning, perfekt för dig som söker ett minnesvärt boende i Sverige.

På Åkerby Herrgård finner du boendealternativ som passar alla. Våra rum är utrustade med hög standard för att garantera en bekväm vistelse: sköna sängar, privat dusch och WC, TV, wifi och en förtrollande utsikt över sjön från de flesta rummen. För dig som reser med husbil eller husvagn erbjuder vi välplacerade ställplatser med tillgång till el, toaletter, duschar, kök samt våra allmänna utrymmen och sällskapsrum, vilket gör det till det perfekta valet för både korta och längre vistelser.

Maten på Åkerby Herrgård är en upplevelse i sig. Vår restaurang, Cupolen, med upp till 250 sittplatser, serverar måltider som förvandlar varje tillfälle till en fest. Från dagens lunch till kvällsmåltid och a la carte-menyer, allt tillagas från grunden med ärliga råvaror och stor passion. Oavsett om det är för en vardagsmiddag eller ett större festarrangemang, erbjuder vi en måltidserfarenhet utöver det vanliga.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Närke och dess omgivningar bjuder på en mängd aktiviteter och sevärdheter som gör din vistelse på Åkerby Herrgård ännu mer minnesvärd. Utforska den vackra naturen genom skogspromenader, svampplockning, eller utmana dig själv på vårt utegym. För dig som älskar vattenaktiviteter erbjuder vi en långgrunda sandstrand där du kan ta ett uppfriskande dopp eller bara njuta av solen.

För den äventyrlige finns möjlighet att testa på fiske, bollspel, eller varför inte en omgång boule eller biljard? Vår omgivning är perfekt för både avkoppling och aktiviteter, allt för att göra din tid hos oss så njutbar som möjligt.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Åkerby Herrgård Nora har öppet året om. Anläggningen är anpassad för rörelsehindrade. Husdjuren är självklart välkomna att ta med. Wifi finns på området.

För att din vistelse ska bli så smidig och angenäm som möjligt, rekommenderar vi att du bokar ditt boende online. Detta garanterar inte bara bästa möjliga pris utan också att du får den rumstyp eller ställplats som bäst motsvarar dina önskemål. Vårt team står redo att välkomna dig och göra din tid hos oss oförglömlig. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att få tips om aktiviteter i området. Boka din plats på Åkerby Herrgård idag och förbered dig på en vistelse utöver det vanliga!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos