Ale Disc Golf Center

Parcelas

Snäckebäcken 105, 449 90 Nol

Descripción

Ale Disc Golf Center är en av världens mest framstående anläggningar för discgolf, ligger i det natursköna Västergötland nära Nol. Anläggningen, som startades påsken 2013 av Jonas Grundén, Camilla Jernberg och Dan Johansson, har blivit en samlingspunkt för både nybörjare och erfarna discgolfspelare tack vare sin vision om att erbjuda en discgolfanläggning i världsklass.

Här finner du två 18-hålsbanor och en 9-hålsbana som utmanar spelare på alla nivåer. Den vita banan erbjuder öppnare och längre hål medan den gula banan tar dig genom trixigare hål i en mer stängd skogsmiljö. Den blå niohålsbanan är idealisk för nybörjare eller de som önskar finslipa sitt närspel och puttningar, med kortare hål som kräver precision och teknik.

Förutom banorna har Ale Disc Golf Center en välsorterad butik där du kan hitta allt från discar till tillbehör från ledande märken som Latitude 64, Westside och Dynamic Discs, för att nämna några. Butiken erbjuder även hyrservice för discar, snacks, kaffe och enklare måltider som panini och piroger, perfekt för att ladda upp med energi före eller efter en runda. Anläggningen har dessutom två toaletter, tillgängliga under butikens öppettider eller via kod från utsidan.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Strax norr om Göteborg, i hjärtat av Västergötland, är Ale Disc Golf Center perfekt beläget för att utforska regionens många sevärdheter och aktiviteter.

Inom en kort bilresa från anläggningen hittar du charmiga Kungsör med dess restauranger, barer och butiker, liksom natursköna badplatser längs Mälaren för avkopplande sommardagar.

För de äventyrslystna erbjuder området runt Nol utmärkta möjligheter till vandring och cykling i den vackra svenska naturen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

När du planerar ditt besök till Ale Disc Golf Center är det viktigt att komma ihåg att banorna drivs som betalbanor, vilket bidrar till finansieringen av kontinuerligt underhåll och utveckling av anläggningen.

För en optimal upplevelse rekommenderas att du bokar din speltid i förväg, särskilt under högsäsong. Kom ihåg att packa med lämplig utrustning för discgolf samt kläder anpassade efter väderförhållandena.

Med sitt engagemang för kvalitet och utveckling är Ale Disc Golf Center den ideala platsen för dig som vill uppleva discgolf på högsta nivå i en inspirerande miljö.

Varmt välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos