Alebo Pensionat

Albergues

Södra Vägen 66, Unnaryd 314 51

Descripción

Välkomna till det anrika Alebo Pensionat, en idyllisk tillflyktsort belägen i hjärtat av Unnaryd. Med dess ståtliga grundstenar lagda 1897, strålar pensionatet av historisk charm och erbjuder en varm, inbjudande atmosfär. Våra rum är varsamt inredda för att försäkra er om ultimat komfort och avkoppling. Här kan ni dröja er kvar i våra gemensamma utrymmen eller vila ögonen på det grönskande trädgårdsmiljö som omger fastigheten. Varje detalj är tänkt för er avslappning och njutning.

På Alebo Pensionat samsas tradition med nutid, där vi erbjuder personlig service och delikatesser från vår restaurang där maten tillagas med kärlek och de bästa lokala råvarorna. Vår ambition är att skapa en fristad där ni kan släppa alla måsten och istället fylla era dagar med lugn och ro. Så vänta inte – boka er vistelse nu och upplev hur vardagens stress smälter bort vid vår dörr.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Upptäck Unnaryds omgivningar, en plats där naturens under gör sig påminda vid varje stig och vik. Här väntar äventyr i form av vandringar, cykelturer, fiske och bad i glittrande sjöar. Alebo Pensionat är den perfekta basen för att utforska denna frodiga oas och dess mångfald av utomhusaktiviteter. Varje utflykt blir ett minne för livet.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

När ni planerar er vistelse hos oss på Alebo Pensionat, kom ihåg att vi ligger en kort promenad från både naturen och Unnens glittrande vatten. Restaurangen tar emot både större och mindre sällskap och har öppet året runt. För er bekvämlighet erbjuder vi gratis Wi-Fi och parkering. Låt Alebo bli er nästa destination för återhämtning och njutning.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15.00–18.00

Check-out:

08.00–11.00

Campings cercanos