Alevi Camping

Parcela de camping

Carpas

Fastnäs 53, 680 51 Stöllet

Descripción

Alevi Camping, belägen i den natursköna dalgången vid Klarälven i Värmland erbjuder en idyllisk upplevelse för naturälskare och äventyrssökare. Denna pärla i hjärtat av Sverige är omgiven av en orörd natur som bjuder in till en rad fritidsaktiviteter såsom kanotpaddling, forsränning, SUP, bad och fiske, allt direkt vid den klara och inbjudande Klarälven.

Med 60 rymliga campingplatser, varje omfattande 120 kvm och utrustade med el finns här gott om plats.

För de äventyrslystna finns även mountainbikes för uthyrning, och de omgivande skogarna och landskapen inbjuder till både lugna promenader och mer utmanande vandringar.

Vid vår mottagningsbyggnad kan gästerna njuta av en mysig bistro/terrass där enklare rätter, kaffe, läsk och glass erbjuds. En kiosk med ett begränsat utbud av varor, turistinformation och försäljning av fiskelicenser finns också tillgängliga. För familjer finns möjlighet att hyra babysäng och barnstol, vilket gör vistelsen bekväm även för de yngsta besökarna.

Sanitära faciliteter på campingen håller hög standard med uppvärmda byggnader som inkluderar gratis duschar, familjedusch, babybadkar och toaletter, samt tillgänglighet för personer med funktionshinder. I servicehuset finns dessutom en mysig matsal som dubblar som reception och kiosk, där färskbakade kanelbullar och wienerbröd erbjuds dagligen.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Runt Alevi Camping finns det gott om möjligheter för utflykter och aktiviteter. Den vackra Klarälven erbjuder perfekta förutsättningar för vattenaktiviteter, och den omgivande naturen lockar med vandringsleder genom de värmländska skogarna.

För den som är intresserad av kultur och historia finns det flera pittoreska småstäder och byar i närheten att utforska, där du kan uppleva den lokala gästfriheten och kanske hitta några unika hantverk.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För att försäkra dig om en så smidig och angenäm vistelse som möjligt på Alevi Camping, rekommenderas det att boka din plats eller ditt boende i förväg, särskilt under högsäsongen. Kom ihåg att ta med egen sängkläder om inte annat anges, och att stugorna ska överlämnas städade vid utcheckning, även om slutstädning kan köpas till för de som önskar.

Restaurangen på campingen erbjuder middag måndag till fredag och take away under helgerna, men se till att förboka frukost om du önskar detta. Husdjur är välkomna på campingområdet, men se till att följa campings regler och hålla dem under uppsikt.

Alevi Camping är en underbar plats för både avkoppling och äventyr, där den vackra naturen i Värmland möter utmärkt service och bekvämligheter. Boka din vistelse idag och upplev den oförglömliga skönheten och lugnet vid Klarälven!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

06/07-25/08

Check-in:

08:30

Check-out:

19:30 if the Reception is closed, please make a self check in on a free spot and come to the reception on the next morning.

Campings cercanos