Alfta Camping

Parcela de camping

Casa rural

Albergues

Carpas

Forsparksvägen 24, 822 31 Alfta

Descripción

Alfta Camping är den mysiga campingen som ligger belägen alldeles vid strandkanten av älven Voxnan. Campingen är bara några minuters promenad från butiker och all annan nödvändig service!

Detta är en sommarcamping som håller öppet från och med juni till slutet av augusti då sommaren blommar som allra bäst i området. Denna natursköna camping erbjuder allt ni kan tänka er behöva för att ha en trevlig sommar. Badplatser, lekplats för de små, volleybollplan, fina fiskevatten, boule-bana, motionsspår för den med spring i benen samt butiker och serveringar.

Ni som far runt med era egna boenden - husvagn, husbil eller tält - har gott om utrymme för att ställa upp era ekipage! Campingen erbjuder fina servicebyggnader där det finns tillgång till diskrum, dusch, toalett samt latrintömning. Enklare matlagningsmöjligheter finns också i from av kokplatta för den som behöver.

Här får ni en naturnära upplevelse med aktiviteter för hela familjen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Intill Alfta Camping hittar ni först och främst den fina folkparken, Forsparken. En folkpark där det ordnas diverse olika aktiviteter under sommaren. Här kan ni uppleva allt från hundutställningar, dans, underhållning och mycket mer. Ni hittar även två fina idrottsanläggningar: Alfta Ishall och Alfta Tennishall.

Alfta Camping ligger i Ovanåkers kommun. Här finns det mesta inom ett kort avstånd samt något för både stora och små. Här hittar ni även Edsbyn där man bland annat kan testa på björn-safari. Här kan du till och med hyra ditt eget björngömsle, äta renskav i en eldpallkoja lyssna på en av guidernas berättelser om naturen samt besöka ett riktigt björnide. Guiderna i detta område är väl erfarna med över 15 års erfarenhet av arbetet med dessa vilda och majestätiska djur.

Alfta och Edsbyn är också hem till några av Sveriges bästa fiskevatten. De fina fiskeområdena erbjuder fiske för de flesta och du kan vänta dig både gös, gädda, abborre och öring på kroken. En annan spännande aktivitet att hitta på under din vistelse på Alfta camping är att testa på guld, kristall och mineraljakt. Här får du leta guld, bergskristaller och andra mineraler tillsammans med de kunniga guiderna. Guldvaskning är ett äventyr som uppskattas av hela familjen!

För den vandrande individen så erbjuds flertalet leder i närområdet till Alfta Camping. Ovanåkers kommun erbjuder fantastiska leder med skön natur och med många möjligheter för både motion och rekreation. En av de mest kända lederna är pilgrimsleden som har anor som breder sig ända tillbaka till 1100-talet. Bland annat sägs det att Heliga Birgitta vandrade leden på 1300-talet. Detta är en lätt vandring som utspelar sig mestadels i tät skogsterräng. Du vandrar totalt 40 km längs bergen intill sjön Mållången med en milsvid vacker utsikt. Med lite tur ser du älg, björn eller till och med kungsörn!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Receptionen på Alfta Camping är öppen och bemannad mellan kl. 09:00-21:00. Vill ni checka in under andra tider så bör ni kontakta oss! Utcheckning sker före kl. 12:00 på avresedagen.

Varmt välkomna till Alfta Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/06-31/08

Check-in:

15:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos