Ållebergs Camping

Parcela de camping

ÅLLEBERG 1, 521 97 Vartofta

Descripción

Ållebergs Camping hittar du beläget i den vackra omgivningen strax utanför Falköping i Västra Götaland. Detta är den perfekta platsen för dig som söker en avkopplande vistelse med storslagen utsikt. Campingen ligger på bergskanten av Ålleberg, vilket bjuder på Falköpings bästa utsikt milsvitt över nejden och magiska solnedgångar som är svåra att finna någon annanstans.

Här kan du njuta av naturens skönhet i direkt anknytning till det omtyckta Ålleberg Café & Restaurang, där du även kan bevittna skärm- och drakflygare samt segelflygplan som tar av från Västhanget precis bredvid restaurangens uteplats.

Campingplatsen erbjuder både vanliga campingplatser och ställplatser för husbilar, alla belägna i en naturnära miljö med tillgång till vandringsleder och enastående utsikt. För din bekvämlighet finns det välutrustade duschrum, toaletter och även en tömningsplats.

Ållebergs Camping är det perfekta valet för den som uppskattar naturens lugn samtidigt som man har tillgång till moderna bekvämligheter.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Närheten till Ållebergs platta bergstoppar och det rika kulturarvet gör detta område till en spännande plats för både äventyr och avkoppling. Utforska de historiska spåren av Ållebergs ryttare och den berömda Ållebergskragen, ett av Sveriges finaste guldfynd, funnet vid bergets nordspets.

För naturälskare erbjuder området flera vandringsleder och den aldrig sinande Hokällan vid bergets fot är ett pittoreskt utflyktsmål.

Ållebergs Segelflygmuseum ger en fascinerande inblick i segelflygets historia, med en samling flygplan som berättar om flygningens utveckling. Det är en unik upplevelse att utforska museet, där man kan lära sig om flygningens pionjärer och kanske även känna historiens vingslag.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Innan du anländer till Ållebergs Camping är det bra att notera att campingen är öppen från maj till oktober, vilket gör den till en utmärkt destination för såväl sommarsemestern som höstutflykten.

Bokning rekommenderas för att säkerställa plats, speciellt under högsäsong när många dras till områdets natursköna läge och de unika aktiviteterna som erbjuds. Kom ihåg att packa med allt du behöver för din campingvistelse, inklusive utrustning för utomhusaktiviteter och vandringar i den omgivande naturen.

Ållebergs Camping och dess närområde välkomnar dig till en oförglömlig upplevelse där natur, historia och äventyr går hand i hand.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos