Allsåklubbens Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Allsåklubben 7, 956 92 Överkalix

Descripción

Allsåklubbens Camping, belägen vid stranden av Allsjärv - en av Sveriges mest fiskrika sjöar - erbjuder en unik campingupplevelse i Överkalix, Norrbotten. Campingen är känd för sitt fantastiska läge och dess generösa utrymmen som aldrig känns trånga. Här finns cirka 20 elplatser och möjlighet att campa på stora fria ytor, vilket gör den idealisk för både tält och husvagnar. För de som önskar mer bekvämlighet finns två stugor utrustade med alla nödvändiga faciliteter.

Campingen är också känd för sin vedeldade utomhusbastu som är tillgänglig gratis för gäster, och erbjuder uthyrning av båtar och kanoter för de som vill utforska Allsjärv och dess omgivningar.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Omgivningen runt Allsåklubbens Camping är rik på natursköna upplevelser och fritidsaktiviteter. Campingen ligger i närheten av Kalix älv, känd för sitt fiske av lax, öring och harr. Den omgivande skogen erbjuder rikliga möjligheter för bär- och svampplockning. Dessutom, under juni och juli kan besökare uppleva midnattssolen, och mot slutet av augusti börjar norrskenet visa sig, vilket erbjuder en spektakulär naturupplevelse.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Allsåklubbens Camping är mer än bara en campingplats; det är en del av lokal kultur och tradition. Sedan 1961 har campingen varit en samlingsplats för logdans, där kända svenska och finska dansband spelar upp till dans vissa kvällar. Husdjur är välkomna, vilket gör det till en perfekt destination för hela familjen. För att garantera din plats och få den bästa möjliga upplevelsen, rekommenderas det att boka online och i god tid.

Välkommen till en oförglömlig vistelse vid Allsåklubbens Camping, där naturen och kulturen möts.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

14/05-17/09

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos