Allstaforsens Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Tunbyn 80 , 855 90 Sundsvall

Descripción

Allstaforsens Camping, belägen i den pittoreska regionen Medelpad nära Sundsvall, erbjuder en unik upplevelse för naturälskare och fiskeentusiaster. Campingen är idealiskt placerad vid Ljungan, en av Sveriges stora floder, känd för sitt rika djurliv och vackra naturlandskap. Området kring floden är fyllt med snabba strömmar, forsar och lugna vatten, vilket skapar perfekta förhållanden för fiske. Här kan du fiska efter vild lax med unik storlek och gen, samt havsöring och harr, speciellt under de härliga sommarkvällarna.

Boendealternativen på Allstaforsens Camping är mångsidiga och anpassade för olika behov. Campingen erbjuder en fridfull miljö för både långa och korta vistelser, och är utrustad med alla nödvändiga faciliteter för en bekväm campingupplevelse. Det är den perfekta platsen för att koppla av, njuta av naturen, och delta i friluftsaktiviteter som fiske och svampplockning.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I närheten av Allstaforsens Camping finns flera attraktioner och aktiviteter som berikar din vistelse. På gångavstånd ligger Allsta Gårdsbutik, där du kan köpa lokala produkter. För bad och ytterligare fiskemöjligheter erbjuder sjön Storsjön utmärkta alternativ. En kort bilresa bort finner du Sundsvalls stadskärna, där shopping, restauranger och kulturella evenemang väntar. Regionen är också perfekt för att utforska naturen genom vandring, cykling, eller paddling på någon av de omgivande sjöarna och älvarna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Allstaforsens Camping är öppen från maj till oktober, vilket ger besökare möjlighet att uppleva regionens skiftande säsonger. För att säkerställa en plats på denna populära destination rekommenderas det att boka online så snart som möjligt. Detta säkerställer inte bara din plats, utan även att du får det bästa av vad campingen och dess omgivningar har att erbjuda.

Välkommen till en minnesvärd upplevelse vid Allstaforsens Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

20/06-10/08

Check-in:

14.00

Check-out:

12.00

Campings cercanos