Ammeråns Fiskecamp

Parcela de camping

Ammer 320, 844 91 Hammarstrand

Descripción

älkommen till Ammeråns Fiskecamp, belägen i den pittoreska staden Hammarstrand. Omringad av naturens oförstörda skönhet, utgör vår camping den perfekta platsen för både äventyr och avkoppling. Här, precis vid kanten av Ammerån, får du en upplevelse som balanserar fiskets spänning med naturens lugn. Oavsett om du har med dig ditt mobila boende, tältar på vår natursköna plats, eller väljer att bo i våra bekväma boenden, garanterar vi en minnesvärd vistelse.

Med möjligheter att hyra både båtar och kanoter samt tillgång till vår välsorterade fiskeshop är dina dagar fyllda med valmöjligheter.

I priset ingår 4 personer eller 1 familj med barn (gäller inte som extra personer). Extra person 50 SEK per dygn. Max 6 personer per tomt.

Välj tilläggspersoner i kassan.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Ammeråns Fiskecamp ligger strategiskt placerad bara några hundra meter från riksväg 87, vilket erbjuder enkel tillgång både från Sundsvall och Östersund. Utöver den magnifika Ammerån som flyter framför oss, är området en inbjudande blandning av tyst skog och den rinnande flodens harmoni. Här kan du njuta av utsikten, ta en lugn promenad i skogen, eller utforska de närliggande sevärdheterna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Campingen har en rik historia, grundad av den passionerade Birger Ajax, vars kamp för miljön och särskilt för Ammerån har lämnat ett bestående avtryck. Idag drivs campingen av den härliga familjen bestående av Thomas, Eva och deras två pojkar, som förälskade sig i denna plats vid första anblicken.

Med grill- och sittplatser i nära anslutning, och en utsikt som får hjärtat att slå lite snabbare, är det svårt att inte bli förälskad i Ammeråns Fiskecamp.

Boka ditt nästa äventyr med oss, och upplev magin vid Ammerån!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

Check in telefonisk möjligt

Check-out:

max 12.00

Campings cercanos