Ängby Camping

Casa rural

Blackebergsvägen 25, 168 51 Bromma

Descripción

Junto al lago Mälaren, en las afueras del centro de Estocolmo, se encuentra el venerable Ängby Camping. Su historia se remonta a la década de 1940. Esto crea una sensación única que el camping se esmera en preservar, por lo que encontrará varias casitas rojas y campings algo más pequeños que ofrecen espacio para conocer más de cerca al vecino sin restarle intimidad. El camping Ängby está formado por zonas de hierba fina y bosques ondulados. Hay 40 cabañas para pernoctar de diversos tamaños y más de 100 parcelas de acampada para caravanas, autocaravanas o tiendas. Los centros de servicios del Camping Ängby están a poca distancia, independientemente de dónde tenga su parcela.

¡La reserva de parcelas y opciones como la limpieza y las personas adicionales se pueden encontrar en la caja en el siguiente paso!

RESERVA DE ÚLTIMO MINUTO - ¡No debe llegar más tarde de las 20:00!

En las casas de servicio encontrará

  • Duchas
  • Aseos
  • Lavandería
  • Cocina
<!-- -->
Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Ängby Camping har en unik placering med sin närhet till Stockholm City. Utmed Mälarens glittrande strandlinje känner du som gäst lugnet från naturen och du glömmer lätt bort att du faktiskt är på en citycamping. Med sina fina förbindelser runt om i Stockholm lockar Ängby camping både svenska och utländska turister.

Precis intill campingen ligger Ängby friluftsbad där du hittar både bryggor, en vattenrutschbana och en nyöppnad restaurang. Runt om Ängby Camping hittar du fina motionsspår i blandad terräng. Har du din fyrbenta vän med på semestern kan du svalka ner hen i hundbadet som finns i närheten.

I receptionen finns ett fint utbud av basvaror som bland annat säljer färskt bröd under hela högsäsongen. Det finns även en kiosk och ett café som är väldigt populärt under sommaren.

Närheten till Stockholm är givetvis en stor anledning till att Ängby camping lockar så mycket gäster från hela Europa. Sveriges huvudstad är ett turistmål som blir alltmer populärt runt om i världen. Här kan man känna och se historiens vingslag, den mäktiga arkitekturen i Gamla Stan kan ta flera dagar att gå runt och utforska. Mysiga caféer, restauranger och affärer ligger vägg i vägg med varandra och är beredda att ge dig en unik upplevelse. Guidade turer finns att boka varje dag på flera olika språk. Här ligger även Kungliga Slottet, hem för den svenska monarkin och kungaparet. Den har funnits här sedan 1200-talet och är väldigt välbevarad och besökt.

Förutom Gamla stan finns det ett myllrande nattliv fullt med restauranger, barer och caféer från Södermalm till Östermalm. Stadsdelar som alla sätter sin egen prägel och vibe på Sveriges huvudstad. Ett tips är att köpa ett dygnskort i lokaltrafiken och ta dig runt i stan och upptäcka platser som är utanför den klassiska stadsdelen Gamla stan, när du är klar med den obligatoriska sightseeingen det vill säga.

För dig som vill se andra spännande turistmål är Drottningholms slott endast sex minuter bort med bil. Varje dag går det guidade turer här. Ett härligt Café ligger precis intill slottet och området är sagolikt och är upptaget på UNESCO:s världsarvslista.

Stockholm bjuder självklart på mycket mer än detta. Hör dig för i receptionen för tips på aktiviteter!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Ängby Camping är öppet året om. På Grund av sin unika placering är kommunikationerna väldigt bra. Hit kan du ta dig lika bra med buss och tunnelbana som med husbil, husvagn eller bil. Varje år anordnas flera stora evenemang i Stockholm, campingen är därför ofta uppbokad. För att säkra din plats på denna Stockholmspärla gäller det att boka i tid. **VIKTIGT! Samma person som gör bokningen måste även vara den som checkar in!

**SISTA MINUTEN BOKNING? - NI måste anlända senast 20:00! ****

Varmt välkomna till Stockholms Ängby Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/01-31/12

Check-in:

Fram till 20:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos