Atlanten Camping

Parcela de camping

Carpas

Dalaveien 22, 6511 Kristiansund

Descripción

Velkommen til Atlanten Turistsenter, en juvel i Kristiansund! Som et familiedrevet overnattingssted beliggende like ved Kristiansund sentrum, er vi stolte over å holde dørene våre åpne hele året.

Enten du foretrekker komforten av et motellrom, leilighetens hjemmekoselige atmosfære eller den autentiske campingopplevelsen, har vi noe for enhver smak.

Vår sjarmerende kafeteria, Campus Café, serverer frokost daglig, og middag kan ordnes etter avtale. For de som trenger det, har vi også vaskerom med vask, tørk og strykemuligheter.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Beliggenheten vår kan ikke bli bedre! Bare et steinkast unna finner du Atlanterhavsbadet, Arena Nordvest, Atlanten Stadion og den vakre Folkeparken, som byr på turstier, utsiktspunkter, fiskeplasser, treningsapparater og en 18-hulls frisbeegolfbane.

Hvis du føler for en koselig spasertur, er en 2 km tur gjennom Mellemværftet og småbåthavna i Vågen alt som skiller deg fra byens sentrum, fylt med kjøpesentre, restauranter og barer.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å gjøre reisen enklere, stopper flybuss og rutebusser ved RV70, rett ved Atlanten Stadion. Hvis du leter etter mer eventyr, anbefaler vi en bil- eller sykkeltur til den berømte Atlanterhavsveien, spesielt under dårlig vær for en ekstra spennende opplevelse! Om sommeren tilbyr Grip og Gripruta fantastiske opplevelser for både store og små.

Ikke gå glipp av denne unike muligheten til å oppleve det beste av Kristiansund. Bestill ditt opphold på Atlanten Camping nå!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15.00

Check-out:

12:00

Campings cercanos