Ava Havsbad

Parcela de camping

Södra Hemörssundet 11 , 914 92 Lögdeå

Descripción

Ava Havsbad i Lögdeå är en pittoresk campingplats vackert belägen vid havet längs E4, strategiskt placerad mellan Örnsköldsvik och Umeå. Denna charmiga anläggning erbjuder en unik kombination av naturnära upplevelser och bekväma faciliteter, vilket gör den till en perfekt destination för såväl avkoppling som äventyr.

Campingen består av tolv stugor, varav några är utrustade med dusch och toalett, vilket erbjuder en komfortabel vistelse med hemkänsla. För de som föredrar att bo i husvagn finns platser både med och utan el, samt tillgång till nödvändiga servicefaciliteter som sanitetsbyggnader. Campingens layout är designad för att maximera tillgången till den fridfulla havsmiljön, vilket gör varje vistelse här både avslappnande och minnesvärd.** Är det fullbokat här så kan det ändå finnas platser över! Kontakta oss!**

För mat och underhållning finns en kiosk, ett mysigt café och en grillplats som är öppen under säsong. Ava Havsbad är också utrustad med en gästhamn, vilket gör det möjligt för båtägare att lägga till och njuta av både landskapet och campingen. Under säsongen erbjuder campingen fullständiga rättigheter, vilket innebär att besökare kan njuta av ett brett utbud av drycker i anslutning till olika evenemang som artistframträdanden, sommarbufféer, pubkvällar och disco.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Den natursköna omgivningen kring Ava Havsbad erbjuder ett flertal aktiviteter och sevärdheter. Campingen ligger endast en kort bilresa från både Örnsköldsvik och Umeå, där du kan uppleva stadslivet med ett brett utbud av restauranger, barer och shoppingmöjligheter. Dessa städer är också kända för sina kulturella evenemang och historiska sevärdheter, vilket gör dem till perfekta dagstursmål.

För naturälskare och äventyrare erbjuder området runt campingen utmärkta förutsättningar för vandring, cykling och paddling. Den närliggande havsstranden är idealisk för långa promenader, solbad och bad. Dessutom är Ava Havsbad en populär plats för sommarstugegäster och båtfolk, vilket ger en livlig och gemytlig atmosfär på campingen och i dess närområde.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Ava Havsbad är öppet från juni till augusti och erbjuder aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Anläggningen är öppen dagligen från 10.00 till 22.00 under säsongen.

Besökare uppmanas att packa med både bad- och fritidskläder för att kunna ta del av alla aktiviteter som campingen och dess omgivningar har att erbjuda. Glöm inte att medbringa solskydd och eventuell extra utrustning för utomhusaktiviteter som vandring eller cykling. Välkommen till Ava Havsbad för en oförglömlig semester vid Västerbottens vackra kust!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

05/06-31/08

Check-in:

11:00

Check-out:

14:00

Campings cercanos