Bandak Camping

Parcela de camping

Casa rural

Lårdalsvegen 1113 , 3891 Høydalsmo

Descripción

Velkommen til Bandak Camping, en av Norges best bevarte campingperler, som ligger vakkert til langs den majestetiske Telemarkskanalen i Lårdal, Norge. Her får du muligheten til å oppleve naturens skjønnhet på nært hold, og vi ønsker å inspirere deg til å bestille ditt opphold så raskt som mulig.

Vår campingplass ligger helt nede ved vannkanten i det sjarmerende Lårdal, og vi er en liten, familiedrevet campingplass som gledelig tar imot gjester fra hele verden. Uansett om du kommer med bobil, campingvogn, telt, hengekøye eller bil, har vi et sted for deg. Vi tilbyr en rekke overnattingsmuligheter, inkludert campinghytter, slik at du kan velge det som passer best for deg og dine reisebehov.

I løpet av sesongen er vi til stede på campingplassen, og vi er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen mulig. Vi tilbyr tett oppfølging der det trengs, og samtidig gir vi deg den friheten til å trekke deg tilbake og nyte stillheten og roen i det omkringliggende landskapet. Her kan du virkelig koble av og oppleve naturens egen terapi.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Bandak Camping er velsignet med en førsteklasses beliggenhet mellom en idyllisk sandstrand og havnen for båter ved Telemarkskanalen. Dette gir deg en unik mulighet til å utforske den vakre naturen rundt deg, enten det er bading i det klare vannet, fiske etter kveldens middag eller ta en avslappende spasertur langs kanalen. Området rundt campingplassen er også kjent for flotte turmuligheter og vakre utsiktspunkter, så det er noe for enhver smak.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

  • Vi tilbyr et variert utvalg av overnattingsalternativer, inkludert campingplasser, hytter og RV-parkeringsplasser.
  • Den nærliggende sandstranden er ideell for bading og avslapning.
  • Fiskemulighetene er gode for de som ønsker å prøve fiskelykken.
  • Bandak Camping er en familiedrevet plass, og vi er her for å sørge for at du får en minneverdig opplevelse.
  • Området rundt campingplassen er en skattekiste av naturskjønnhet og aktiviteter, så sørg for å utforske det under oppholdet ditt.
  • Vi ønsker deg velkommen til å bestille ditt opphold hos oss, og vi ser frem til å dele denne uforglemmelige opplevelsen med deg.
Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/06-30/09

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos