Bardal camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Remmaveien 59 , 8897 Bardal

Descripción

Bardal Camping er en rolig beliggenhet midt i vakre Helgeland. Vi ønsker deg velkommen til å nyte sommeren og Bardal sammen med oss. Dette er en campingplass som drives av familien vår, Kato og Maria, og våre to barn; Isak på 8 år og Håvard på 14 år.

Vi har bodd i Bardal i 14 år og kan ikke forestille oss å bo noe annet sted. Her trives både store og små med alle mulighetene som livet på landet har å tilby. Her finner du ikke stress og mas, her er tiden stillestående og du kan ta deg tid til å trekke pusten.

Campingplassen har en liten butikk som tilbyr brus, iskrem, mat og andre godsaker. Det er også mulig å leie en av våre tre båter. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på campingplassen.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Bardal Camping er hovedattraksjonen fiske, båtutleie og andre aktiviteter knyttet til fjord og fjell. Det er rikelig med fiskeplasser i nærheten av campingplassen, både i fjorden og i Bardalselva som ligger ca. 5 minutters gange unna.

Det finnes flere fine bålplasser langs fjorden som er lett tilgjengelige med båt. Alternativt kan du dra til Borgen, en spesiell gammel hytte som ligger på en fjellhylle, ca. 30 minutters gange fra campingplassen.

Fangsten kan sløyes på sløyebenken på flytebrygga. Det er gratis å fryse ned fisken på campingplassen. Det er skog og fjell rundt oss på alle kanter med massevis av elg. Hvis fisking ikke frister, er det mange muligheter for en tur i skogen eller på fjellet.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vi bor rett ved campingplassen og er tilgjengelige for gjestene våre på Bardal Camping. Velkommen til oss!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-31/10

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos