Borås Camping

Parcela de camping

Campinggatan 25, 501 13 Borås

Descripción

Kliva in i Borås Camping är som att trampa in i en magisk värld mitt i staden! Välkommen till vår oas av natur och spänning, där Visans lugnande brus och doften av grönska sätter tonen för din vistelse. Oavsett om du är sugen på att campa under stjärnhimlen, krypa upp i en mysig stuga eller slå upp tältet på en av våra många campingtomter, har vi boende för alla smaker och storlekar. Med nästan 300 campingtomter, alla försedda med el, finns det gott om plats för alla äventyrssugna själar.

På området finns sex servicehus så att du alltid har nära till dusch och toalett oavsett var på campingen du bor. Tre av servicehusen har tvättstuga för dina behov. Hunddusch finns i ett av våra servicehus (S5), och skötbord finns i alla servicehus. Ett av våra servicehus erbjuder dessutom babybad i bekväm höjd för den vuxne (S4). Kök finns i fem servicehus. Spis, mikro och möjlighet till disk finns i alla fem servicehus medan ugn finns i vissa av husen. I vårt största servicehus finns även en matsal som är fri att använda för alla på området.

Under högsäsongen är samtliga (eller en stor del av) servicehus öppna, medan du under lågsäsong har tillgång till ett begränsat antal servicehus. Stäm av med receptionen/bokningen vilket/vilka servicehus som är öppet under er vistelse. Det är här ditt äventyr börjar!

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

När du inte leker i vår äventyrsfyllda camping, väntar spännande upptäckter runt varje hörn! Glid bland träden i Borås Djurpark eller klättra högt bland träden på Upzone Äventyrspark för adrenalinfyllda stunder. För de små (och de som älskar att vara det!) finns Leos Lekland nära till hands medan de shopaholics kan kasta sig in i Knalleland shoppingcenter. Är det varmt ute? Dyk in i Alideberg utomhusbad för att svalka dig! Och glöm inte att checka ut Abecita konstmuseum för lite kulturellt sting. Allt detta och mer väntar på dig inom gångavstånd från vår camping!

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För att säkra din plats i äventyrets epicentrum, boka ditt boende online redan idag! Under högsäsong är efterfrågan hög, så slå till snabbt för att inte missa chansen att bli en del av denna roliga fest. Glöm inte att utforska alla aktiviteter som vår camping har att erbjuda! Ta svingen på äventyrsgolfbanan, ta en spinn i kanoten på Visan eller slappa i vår bastu för en riktig avkoppling. Och när hungern knackar på dörren, slinka in i vår restaurang för smaskiga måltider som får smaklökarna att dansa! Kom och bli en del av Borås Camping – din biljett till stadsäventyr och naturlig skoj!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos