Borgsjö Strand - Restaurang & Camping

Casa rural

Parcelas

Carpas

Borgsjöbyn 139, 841 97 Erikslund

Descripción

Välkommen till Borgsjö Strand, en pärla vid Västernorrlands vackra kust. Här finner du en campingplats som omfamnar det bästa av både natur och komfort. Belägen precis intill den glittrande Borgsjön, erbjuder campingen en fantastisk vy över vattnet och en tillgänglig strand där du kan njuta av soliga dagar och avkopplande kvällar.

På Borgsjö Strand möts du av generösa campingtomter omgivna av frodig grönska. Oavsett om du föredrar tält, husvagn eller husbil, finns det plats för dig här. För dem som önskar lite extra bekvämlighet, står våra stugor eller bed & breakfast rum till förfogande. Våra stugor är utrustade med allt du behöver för en avkopplande vistelse, bla ett mindre kök & badrum. Vårat bed & breakfast har rum för dig som reser ensam men bekvämt eller till dig som letar efter en bekväm men prisvärd avkoppling, i bed & breakfast korridoren finns badrum med toallett & dusch samt ett frukostrum utrustat med bla kylskåp & kaffebryggare tillgängligt för alla våra bed & breakfast gäster dygnet runt.

Servicebyggnaden är välskött och erbjuder dusch, toalett och tvättmöjligheter. En gemensam grillplats och lekplats skapar en inbjudande atmosfär för familjer att trivas i. Dessutom finns kostnadsfritt WiFi tillgängligt, så du kan hålla kontakten med omvärlden om du så önskar. Det finns även ett kök tillgängligt för våra campinggäster & en vedeldadbastu som alla har möjlighet att hyra.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Borgsjö Strand är en perfekt utgångspunkt för att utforska Västernorrlands vackra omgivningar. Med sin närhet till skogar och sjöar, erbjuder området en mängd aktiviteter såsom fiske, vandring och bärplockning. Missa inte heller möjligheten att uppleva den bedårande skönheten i Borgsjös naturreservat.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För att säkra din plats på vår campingplats rekommenderar vi att du bokar i förväg, speciellt under högsäsong. Ta med sängkläder och handdukar då det ej ingår i stugorna men självklart går det att köpa till. Vid ankomst finns vår vänliga personal tillgänglig för att ge dig information om lokala sevärdheter och aktiviteter. Vi ser fram emot att välkomna dig till Borgsjö Strand - en plats där naturen möter bekvämlighet och där dina bästa semesterminnen kommer skapas.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

06/06-23/08

Check-in:

kl. 12:00-16:00

Check-out:

Innan kl. 11:00

Campings cercanos