Brekke sluser

Parcelas

Brekkeveien 16 , 1792 Tistedal

Descripción

Brekke sluser Bobilparkering, plassert i det naturskjønne Tistedal i Halden, Østfold, er et ypperlig valg for deg som søker en unik campingopplevelse ved den berømte Haldenkanalen. Brekke sluser er Europas høyeste sammenhengende slusetrapp, hvor båter løftes 26,6 meter gjennom fire slusekammer. I Brekke ligger passasjerbåten MS Brekke som kjører turer fra mai til september.

De første slusene i Brekke, bygd i 1853 av Kanalbygger Engebret Soot sees fortsatt. Brekke kraftsstasjon og de nye slusene stod ferdig i 1924.

I Brekke finnes også to sluseboliger, verksted og smie, samt bryggeanlegg oppstrøms og nedstrøms slusene.

Med kun fire plasser tilgjengelig, garanterer Brekke sluser Bobilparkering en intim og personlig opplevelse. Hver plass er utstyrt med strømtilkobling, mulighet for fylling av vann, og søppeltømmingsstasjoner, noe som sikrer at dine grunnleggende behov er godt ivaretatt. Toalettfasiliteter er tilgjengelige fra 1. mai til 31. oktober, og selv om det ikke er dusjmuligheter på stedet, legger den nære beliggenheten til offentlige tømmestasjoner ved Kirkeng camping i Aremark og ved Tyska/Høvleriet i Halden til rette for en komfortabel campingopplevelse.

Et spennende tillegg til oppholdet er muligheten til å prøve seg på zipline, samt å nyte turene med MS Brekke, som starter og avslutter ved bobilparkeringen i sommersesongen. Disse aktivitetene gir en unik vri på ditt campingeventyr og lar deg utforske området fra nye perspektiver. Klatreturen starter med Europas lengste hengebru i en Via Ferrata (betyr jernvei/jernsti), deretter er klatresti i fjellet som avsluttes med norges raskeste Zipline.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Brekke sluser Bobilparkering er et ideelt utgangspunkt for å utforske den rike kulturen og historien i Østfold. Haldenkanalen selv, som parkeringen ligger ved siden av, er kjent for sine imponerende sluser og tilbyr fantastiske muligheter for både båtturer og fiske. I nærheten finner du også en rekke turstier som leder deg gjennom det vakre landskapet i Østfold.

For de som søker mer urban underholdning, er byen Halden kun en kort kjøretur unna. Her kan du nyte godt av et bredt utvalg av restauranter, barer, og butikker, samt historiske Fredriksten festning, der svenskekongen, Karl Xll, ble skutt i 1718. Det er også flere idylliske badeplasser i nærheten, perfekt for varme sommerdager.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å sikre deg et sted ved denne eksklusive bobilparkeringen, anbefales det å booke tidlig, spesielt i høysesongen. Husk at toalett- og vannfasilitetene kun er tilgjengelige fra mai til oktober, så planlegg ditt besøk deretter. Selv om det ikke er dusjmuligheter på stedet, finnes det offentlige tømmestasjoner i nærheten for din bekvemmelighet.

Respekt for naturen og omgivelsene er avgjørende, så vennligst følg alle lokale retningslinjer for avfallshåndtering og oppholdsregler. Med sitt begrensede antall plasser tilbyr Brekke sluser Bobilparkering en unik mulighet til å nyte Østfolds naturskjønnhet i rolige og komfortable omgivelser.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-31/10

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos