Brevigstrand Camping

Parcelas

Carpas

Valleveien 266, 3960 Stathelle

Descripción

Velkommen til Brevigstrand Camping – ditt idylliske tilfluktssted ved Norges majestetiske kystlinje. Her omfavnes du av enestående naturskjønnhet, med bølgene fra Skagerrak som skvulper forsiktig mot stranden og den salte havluften som fyller lungene. Campingplassen tilbyr et variert utvalg av overnattingsmuligheter, fra komfortable hytter med moderne fasiliteter til romslige teltplasser for de som foretrekker en nærmere kontakt med naturen.

Brevigstrand Camping legger vekt på å skape en atmosfære av ro og avslapning. Her kan du nyte rolige stunder på stranden, utforske de omkringliggende skoger eller delta i organiserte aktiviteter. For de små finnes en lekeplass, mens de voksne kan kose seg med en god bok eller en kopp kaffe på vår koselige terrasse.

I kioskens åpningstider låner vi ut sykler,  robåt og SUP-board(2stk) gratis til gjester.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Beliggende langs den vakre kysten av Norge, er Brevigstrand Camping omgitt av en mengde fantastiske opplevelser. Utforsk den pittoreske byen Langesund, med sjarmerende butikker og autentiske restauranter som serverer lokale delikatesser. Ta en båttur til øya Langøya, eller besøk den historiske Wrightegaarden for kulturelle opplevelser. For naturelskere byr området på flotte turstier og muligheter for fiske og bading.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å sikre ditt beste opphold på Brevigstrand Camping, anbefaler vi å reservere på forhånd. Vårt vennlige personale er alltid tilgjengelig for å gjøre oppholdet ditt så komfortabelt som mulig. Vi tilbyr moderne sanitæranlegg, vaskemuligheter og tilgang til ferskvann. Husk å ta med badetøy for å nyte den nærliggende stranden! Velkommen til en minneverdig opplevelse på Brevigstrand Camping, hvor naturens skjønnhet møter hjertevarm gjestfrihet.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos