Byrkjelo Camping

Parcela de camping

Breimsvegen 1823 , 6826 Byrkjelo

Descripción

I de majestetiske omgivelsene sør for Byrkjelo finner du Byrkjelo Camping, med landemerket Eggenipa som rager i dalens ende. Vår anlegg tilbyr et utvalg av overnattingsmuligheter for å imøtekomme dine behov. Vi har romslige campingplasser for vogner, parkeringsplasser med fast underlag for bobiler og gressletter for telt, alle nær elven.

Vårt sanitærbygg inneholder kjøkken, vaskeri, toaletter og dusjer, familierom og tilgjengelige bad for funksjonshemmede. Vi har felles oppholdsrom og sitteplasser under tak. Gratis trådløst internett er tilgjengelig i fellesområdene. Utendørs er det en stor lekeplass, en grillhytte og en bålplass. Her finner du også et stort telt som kan brukes til sosiale arrangementer eller som en skyggefull plass på varme sommerdager. Campingplassen har også et oppvarmet svømmebasseng som er åpent daglig i sommermånedene.

Vi tilbyr romslige campingplasser med strømuttak for vogner og bobiler, med fast underlag. Det er også et eget grønt område for telt uten strøm ved elven.

Byrkjelo Camping tilbyr ulike størrelser og prisklasser på hytter!

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Fra Byrkjelo Camping har du mange muligheter i nærområdet. Både i vår egen bygd og innen kort avstand til andre deler av Nordfjord. På en enkelt dagstur kan du gå fra å surfe ved Stad i vest til å besøke Briksdalsbreen i den indre delen av fjorden. Naturen og eventyrene venter i alle retninger.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For din komfort tilbyr Byrkjelo Camping moderne sanitæranlegg som alltid er godt vedlikeholdt. Anlegget har trådløst internett som er gratis å bruke i fellesområdene. Dusj koster 10 kroner for 4 minutter, og du kan kjøpe verdisjetonger i resepsjonen. Det er også vaskemaskiner og tørketromler tilgjengelige for en avgift på 50 kroner per omgang. Velkommen til Byrkjelo Camping, og sørg for å sikre plassen din online for å garantere et minneverdig opphold!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos