Camp Borga

Parcela de camping

Carpas

Avasjövägen 5, 91704 Borgasjäll

Descripción

Hej och välkomna till Camp Borga! Camp Borga ligger vid den fina fjällbyn Borgafjäll som är beläget i Dorotea kommun i södra Lappland. Camp borga har öppet året runt, sommar som vinter.

Här står ni fint med eran husbil eller husvagn och har alltid tillgång till servicehus innehållande toaletter, dusch, bastu, torkrum, diskrum samt även tvättmaskin. Det finns även en lekplats att tillgå för de mindre människorna i våra liv.

Denna ort ligger längs konstvägen sju älvar och själva byn, området, fjället kallas ofta för Borgarbydgen. Byn innehar 100 härliga invånare och erbjuder allt från äventyrlyst till klassik lugn fjällmiljö med friskluft och låg stressnivå.

Området är även ett centrum för Samerna som bor i Voernese sameby. I byn hittar ni även Ica-butik, apotek, post, spel samt ett utlämningsställe för systembolaget.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

I anslutning till Camp Borga har vi både Johannas Fjällkrog och Snowcamp skotercenter. På Johannas Fjällkrog äter och dricker ni gott under er vistelse. Här har ni en populär mötesplats som passar för ett besök närsomhelst på dagen. Menyn varierar efter säsongens alla råvaror. Ett gott tips är fjällrödingen! Här har de även ofta god tillgång på kantareller och alla de rätter man kan skapa med detta gula guld.

När man har ätit gott och laddat batterierna så är det dags för äventyr och det hittar ni hos Snowcamp skotercenter. Ta med kompisarna, familjen eller kanske konferensen på ett fullmatat skotersafari och upplev de magiska och milslånga skoterlederna som finns i omgivningen. Här anpassas körningen helt efter er och era önskemål. Detta är ett heldagsäventyr där till och med mat ingår! Skoteråkningen är tillåten på borgafjäll mellan december till och med 5e maj, därefter råder det ett skoterförbud.

Förutom detta avnjuter ni självklart även skidåkning både på längden och utför (13 nedfarter av olika karaktär) här på Borgafjäll. Testa även på så kallad “Catski”. Här får ni chansen att bli uppdragen på topparna med en av de stora pistmaskinerna. Avnjut långa och unika åk i en härlig offpist. En heldag med 4 åk som såklart avslutas med afterski!

Besöker ni anläggningen på sommaren? Då har ni chansen till fantastisk vandring, bär & svampplockning samt en fängslande fjällnatur. Även fisket runt Borgafjäll är av hög kvalitét som passar de flesta fiskarna. Fiska både i stillastående och strömmande vatten!

Från juni till september är det både vandrings och jaktsäsong i området.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Camp Borga har öppet året runt, sommar som vinter! Närmaste flygplats är Vilhelminas flygplats som ligger cirka 87 km från Camp borga. Beläget 72 mil från stockholm (6 mil längre än till Åre).

Varmt välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos