Camping Kiviniemi

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Kiviniementie 5, 51200 Kangasniemi

Descripción

Tervetuloa Kiviniemi Campingiin Kangasniemelle, joka on yksi Suomen kauneimmista leirintäalueista.

Ylpeänä esittelemme tämän perheystävällisen ja lemmikkiystävällisen kohteen, joka sijaitsee upean Puula-järven rannalla. Alue tarjoaa upeat maisemat ja rauhoittavan ympäristön täydelliseen rentoutumiseen. Olitpa sitten aktiivinen luonnossa liikkuja tai rentoutumisen ystävä, Kiviniemi Camping tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja, kuten kalastusta, patikointia, uintia ja veneilyä.

Perinteinen saunomiskokemus uimarannalla sijaitsevassa saunassa kruunaa päiväsi. Tarjoamme majoitusratkaisuja mökeissä, karavaanialueella ja telttapaikoissa, kaikki ympäröitynä upeilla luontokokemuksilla.

Lisäksi leirintäalueellamme on siistit saniteettitilat ja hyvin varustellut keittiöt, jotka takaavat viihtyisän ja kodikkaan oleskelun.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Kiviniemi Campingin läheisyydessä on Kangasniemen keskusta, joka tarjoaa hyvät palvelut vain kahden kilometrin päässä.

Lisäksi alueeltamme löytyy ruokapaikkoja ja päivittäistavarakauppoja vain muutaman sadan metrin säteellä joten kaikki tarvittava on lähelläsi.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Kiviniemi Camping on toiminut vuodesta 1985 ja nykyiset yrittäjät ovat ylläpitäneet aluetta toukokuusta 2023 lähtien. Kesäkaudelle 2024 on luvassa uusia sähköttömiä karavaanipaikkoja ja parannuksia uimarantaan sekä laituriin. Lisäksi kausipaikkoja on tulossa sähköttömälle alueelle.

Vieraanvarainen henkilökuntamme on valmiina tekemään oleskelustasi unohtumattoman. Tervetuloa nauttimaan luonnon rauhasta ja monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta Kiviniemi Campingissä!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos