Degernäs camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Degernäs 106, 693 35 DEGERFORS

Descripción

Degernäs camping är den mysiga familjecampingen belägen naturskönt och vackert alldeles bredvid sjön Möckeln. Tack vare detta magnifika läge med närhet till sjön så hittas flertalet husvagnsplatser med sjöutsikt.

Degernäs camping hyser crikar 80 stycken campingtomter/tältplatser för både husvagn, husbil och tält. De flesta finns med el men om du kommer tältande så finns det såklart även platser utan el.

På Degernäs camping finner ni även härliga promenadstråk som går alldeles vid vattnet. Här kan njuta av naturen eller ta ett bad på den fina sandstranden som är mycket populär under varma dagar. Badstranden har 2 stycken välbyggda bryggor, där en av dem är handikappanpassad.

Letar ni er istället lite längre ut i vattnet hittar ni en flotte med ett hopptorn för den som vill höja pulsen lite extra under sitt dopp i det blå. så länge värmen finns där så finns bryggorna i. För barnen finner ni även en fin lekpark där de lätt kan springa fritt och underhålla sig själva.

Lekplatsen är även den belägen alldeles intill stranden så hyr du en Sjöstuga så har du full uppsyn över barnen när de leker.

För den fiskande individen finns det mycket att hämta. I sjön Möckeln finns alla typer av sjöfisk. Vill man skaffa sig ett fiskekort så kan man lätt göra detta i receptionen på Degernäs camping.

Utöver detta hittar ni både minigolf, bastu, boulespel, kanot och båtuthyrning och mycket annat direkt på campiningen.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

I närhet till Degernäs camping finner du massvis med saker att hitta på. För den golfspelande individen så hittas första tee endast 100 m från själva campingplatsen. Golfbanan heter Degerfors Golf och är en mycket fin och välvårdad bana.

Alldeles bredvid ligger även Degerfors Herrgård där den god mat och dryck utlovas i en vacker och avslappnande miljö. Andra sevärdheter i Degerfors inkluderar Dressinbanan där ni kan cykla dressin hela vägen från Degerfors ända ner till Gullspång.

Ett annat tips i närområdet är att besöka Berget Kulturcentrum där ni får träffa djur, vandra i vackra sveafallen, handla något unikt och lokalt i de små handelsbodarna eller varför inte titta in i arbetarmuséet.

Tar man sig en liten bit längre ifrån campingen hittar ni Karlskoga varpå flertalet roliga aktiviteter finns att upptäcka. Besök Boda bord, ett äventyrshus där man får flertalet utmaningar att bräcka i olika svårighetsgrader. Här får ni gå in i lag om 3-5 personer för att lösa olika uppgifter och utmaningar. Ta med familljen och ta på er oömtåliga kläder och ha en riktig heldag tillsammans.

Vill ni istället följa Alfred Nobels fotspår så kan ni i samma anda ta er till fiffiga huset. Detta är en experimentverkstad som ligger belägen alldeles intill Alfred Nobels laboratorium. Här får både barn och vuxna testa på spännande experiment där man både har kul och lär sig på samma gång!

Gillar man än mer fart och fläkt så rekommenderas Karlskoga Motorstadion. Kolla på banracing, drifting, bilträffar, hyr-kart och mycket mera.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Incheckningen sker från klockan 15:00 vid Degernäs Campings reception. Hjälp till att hålla snyggt på campingen. det finns tunnor utplacerade för både avfall och pant på hela anläggningen.

Hyr ni en stuga så kan ni såklart även boka slutstädning på plats på campingen. Utebliven städning alternativt bristfällig städning debiteras.

När ni sedan ska lämna campingen så sker utcheckning före kl 11:00. Varmt välkomna!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

19/06-13/08

Check-in:

15:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos