Efinor Krokane Camping

Parcela de camping

Brandsøyvegen 1 , 6908 FLORØ

Descripción

Velkommen til Efinor Krokane Camping, en perle langs Vestlandets vakre kystlinje, bare 2 km fra idylliske Florø! Vår campingplass tilbyr rimelig overnatting i naturskjønne omgivelser ved fjorden.

Vi har 19 helårs hytter tilgjengelig for både lang- og korttidsleie, alle utstyrt med kjøkken, kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, servise og TV. For de som reiser med bobil eller campingvogn, tilbyr vi parkeringsplasser med eller uten strøm, samt en praktisk tømmestasjon.

Vi legger stor vekt på trivsel og har et eget lekerom for barna, komplett med pedalbiler, trampoline, huske, badminton, biljard, dart og padlebrett. Gratis WiFi er tilgjengelig over hele campingplassen, slik at du kan holde kontakten med venner og familie og dele dine opplevelser.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

I nærområdet rundt Efinor Krokane Camping er det et mangfold av aktiviteter og severdigheter å utforske.

Nyt solen på vår egen sandstrand eller ta en forfriskende dukkert i badeviken med svaberg.

For de som er interessert i vannsport, tilbyr vi båtutleie, snorkling og dykkeaktiviteter. Det er også muligheter for vakre fjellturer og sykkelturer i det omkringliggende landskapet, samt utforskning av lokale kulturattraksjoner og restauranter.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Vår resepsjon er åpen hver dag fra kl. 09.00 til kl. 22.00 for å assistere deg under oppholdet ditt.

Her kan du kjøpe is, kaffe, snacks og drikkevarer for å nyte under solen. For din bekvemmelighet tilbyr vi også vaskemaskin og tørketrommel.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Efinor Krokane Camping, hvor minnerike opplevelser venter på deg langs Vestlandets vakre kyst!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos