Ekniemen Lomakylä

Parcela de camping

Casa rural

Glamping

Carpas

Leirintäalueentie 55, 25700 Kemiönsaari

Descripción

Ekniemen Lomakylä sijaitsee aivan meren äärellä kauniin luonnon ympäröimänä.

Vanhanajan tunnelmaa huokuvassa Ekniemen Lomakylässä voit nauttia Suomen kesästä rauhassa meren rannalla uiden, saunoen, kalastaen, suppaillen ja soudellen. Rannassa on 3 metrin hyppytorni taidonnäytteille tai harjoitushypyille. Rantabaarin terassilla maistuu saunan jälkeen virvokkeet. Tee myös löytöjä päärakennuksen vintage -myymälästä. Nuotiopaikat ovat kaikkien vieraidemme vapaassa käytössä.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Lomakylästä voit tehdä patikkaretken hyvin merkittyjä reittejä pitkin Ekniemen Huipulle, mistä löytyy massiivinen näkötorni ja laavu nuotiopaikalla. Eväät retkelle voit ostaa mukaasi kahvilakioskista. Kun olet koko päivän tutkinut ympäristöä suosittelemme vuokraamaan mukavan saunavuoron tunniksi tai kahdeksi ja rentoutumaan rannan tuntumassa seurassamme.

Uppgårds Fotisgolfilla on hienot puitteet ottaa mittaa toisistaan jalkapallon kera ja paikka sijaitsee vain runsaan 7 km:n päässä lomakylästä. Vahva suosituksemme! Huippukivaa yhdessäoloa!

Kemiönsaaren keskustaan on matkaa noin 12 kilometriä. Kemiönsaaren nähtävyyksiin kuuluvat mm. Bengtskärin majakka, Örön linnakesaari, Taalintehtaan ruukkikylä, Högsåra, Söderlångvikin kartano sekä saaristokylät Rosala ja Hiittinen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Turkuun on matkaa reilut 50 km. Lähimmälle linja-autopysäkille on matkaa 2 km. Lähin kauppa on 12 kilometrin päässä.

Tervetuloa Ekniemen Lomakylään viihtymään!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/05-30/09

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos