Ekogården

Parcelas

Carpas

Skräddaröd 126, Bassarydsvägen 27, 272 97 Gärnsnäs

Descripción

Ekogården eller Ekogårdens ställplats, är som namnet antyder en ekologisk gård. Här mitt på finaste Österlen kan du avnjuta flertalet turistaktiviteter och det bästa som svensk sommar har att erbjuda. En vistelse på Ekogården är natur- och jordnära utan att för den delen tumma på bekvämligheter.

Hit välkomnas ni av en familjär atmosfär där både snälla hundar och katter lever i en lantlig anda på gården som har drivits i ekologisk regi sedan 1996. Bo i husvagn, husbil eller varför inte slå upp ett tält och bli ett med naturen, på Ekogården finns det plats för alla. Gården är öppen under sommarsäsongen och övrig tid enligt överenskommelse per telefon eller mail.

Ekogårdens ställplats erbjuder uppställningsplatser för alla, både för långa och korta perioder. Allt ifrån tömning av latrin, påfyllning av färskvatten, samt tillgång till ström för både ekipaget och den som kör elbil, finns att tillgå.

På området hittar ni fina torrtoaletter, duschar, öppen spis, lekplats, tvättmöjligheter, elstolpar och Wifi.

Upplev Österlen på nära håll på mysiga Ekogården! Ni hittar denna lilla pärla mitt emellan havet och Gyllebosjön, alldeles intill välkända Mandelmanns gård.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

När ni huserar på Ekogårdens ställplats så huserar ni även mitt på vackra Österlen i Skåne, där flertalet somriga aktiviteter finns att utforska. Vill ni uppleva natur så hittar ni ett vackert vattenfall i naturreservatet Forsemölla, endast 3 km från Ekogården.

Ett annat sevärt besöksmål som blivit populärt i och med TV-programmet är Mandelmanns gård endast 4 km från Ekogården Upplev denna vackra oas på Österlen och känn igen er från inspelningsplatserna av det folkkära programmet.

Önskar ni upptäcka närområdet, finns det cyklar och kanoter till uthyrning.

Vill ni ta er ett bad eller två är ni aldrig långt ifrån havet. Testa någon av de vackra stränderna som breder ut sig längst Östersjökusten. I naturreservatet Gyllebosjön finns badplats med omklädningsrum o glasskiosk där vattnet är varmare än havet!

Är ni ute efter lite mer stads känsla så rekommenderar vi ett besök i Simrishamn. Här strosar ni runt i en mysig liten stad där både gamla och nya kvarter finns att upptäcka. Upplev museum, hamnen, flertalet härliga restauranger med all möjlig mat, och diverse caféer för de fikasugna. Shopping i flertalet butiker finns även det i Simrishamn, som är beläget endast 12 km från Ekogårdens ställplats.

Under sommarmånaderna finns flertalet event att uppleva i och runt staden såsom konstutställningar, musikkonserter och inte minst loppmarknader.

Den kända badorten Kivik med nationalparken Stenshuvud intill är ett populärt besöksmål nära Ekogården. Här finns många bra restauranger, skulpturpark, 2 trädsamlingar med ovanliga träd samt sveriges största marknad i mitten av juli månad.

Omgivningen runt Ekogården och Österlen bjuder in till både vandrings- och cykelleder, såväl inåt landet som längst med kusten. Ett perfekt sätt att komma den svenska naturen närmare.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Incheckning på Ekogården sker från kl. 15:00 - 19 och utcheckningen sker före kl. 12:00 på avresedagen.

Ekogårdens Ställplats är öppet från första juni till sista augusti då sommaren är som bäst! Övriga tider enligt överenskommelse, även långtidsuppställning. Gården erbjuder även elbilsladdning.

Hitta hit: Följ skyltarna från stora vägen vid Skräddaröds by mot Ekogården.

Varmt välkomna till Ekogården!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

31/05-30/08

Check-in:

15:00-19:00 , ring övriga tider

Check-out:

12:00

Campings cercanos