Ekuddens Camping (Kungsör)

Parcela de camping

Casa rural

Albergues

Carpas

Ekuddsvägen 11 , 736 32 Kungsör

Descripción

Ekuddens Camping, belägen vid den vackra Mälarens strand i Kungsör, Västmanland, är ett utmärkt val för dig som söker en harmonisk upplevelse i naturen. Med sin placering i en lummig ekbacke erbjuder campingen inte bara fantastiska vyer utan också en lugn atmosfär för avkoppling. Här finns runt 100 platser anpassade för husvagnar, husbilar och tält, samt ett urval av stugor och ett vandrarhem med rum i olika storlekar för de som önskar lite extra bekvämlighet.

Faciliteterna på Ekuddens Camping har nyligen genomgått renoveringar för att höja standarden och gästernas komfort. Vandrarhem, servicehus och lekplats har fräschats upp, och en ny minigolfbana har lagts till för extra underhållning. Campingen erbjuder också WC, varmvattenduschar, bastu och eluttag för husvagnar. För de aktiva finns möjlighet att hyra cyklar och kanoter/kajaker, samt utforska omgivningarna på vandrings- och kanotleder. Det finns även en kaffeservering och kiosk på plats för att stilla hungern eller törsten.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Ekuddens Camping ligger endast 1,5 km från Kungsörs centrum, där besökare kan utforska lokala butiker, restauranger och barer. För de som söker kulturella och historiska upplevelser erbjuder området runt Kungsör många intressanta sevärdheter. Den närliggande Kungsörsleden och de två badplatserna erbjuder utmärkta möjligheter för friluftsliv och avkoppling. Med ett bekvämt gångavstånd till Kungsörs Järnvägsstation är campingen också en utmärkt utgångspunkt för dagsutflykter i regionen.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För en så njutbar vistelse som möjligt på Ekuddens Camping är det bra att komma ihåg att boka din plats eller ditt boende i förväg, särskilt under högsäsongen. Campingen är öppen året runt, vilket gör den till en flexibel destination för såväl sommar- som vinterbesökare. Hundar är välkomna, vilket gör det till en perfekt semesterplats för hela familjen. Glöm inte att packa med dig nödvändig utrustning för camping, samt eventuella fritidsaktiviteter du planerar att delta i. Med sitt breda utbud av aktiviteter och faciliteter, vackra läge vid Mälaren och närhet till Kungsörs charm, är Ekuddens Camping en idealisk plats för alla som söker en minnesvärd semesterupplevelse.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/06-30/09

Check-in:

12:00 Campingtomt (Stuga 15:00)

Check-out:

12:00 Campingtomt (Stuga 11:00)

Campings cercanos