Elfdalens Camping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Vedbyvägen 69, 264 37 Klippan

Descripción

På Elfdalens Camping möter du en lugn och familjevänlig camping i Klippan i nordävstra Skåne. På denna natursköna camping finns det 66 campingplatser. Alla campingplatser har elektricitet och passar för såväl husvagn, husbil som tält. Det finns även fyra stugor att hyra på campingen. Campingen är öppet året om.

På campingområdet finns det en kiosk, ett litet café och grillplats. På allmänna utrymmen hittar du ett välutrustat kök, tvättstuga, latrintömning och TV i allmänna rummet. Det finns dessutom bastu och WiFi. Elfdalens Camping är anpassat för rörelsehindrade.

Campingen är som gjord för dig som gillar aktiva och hälsosamma semestrar. I anknytning till Elfdalens Camping hittar du nämligen Fyshuset, ett gym med alla tänkbara redskap du kan önska dig. Varför inte kombinera din vistelse med ett riktigt hårt CrossFit pass, en PT-timme eller ta chansen att svettas på rullbandet när vädergudarna inte är med dig. Alldeles utanför finner ni dessutom en helt ny minigolfbana och ett toppfräscht utegym. För att ytterligare maximera möjligheten att vara hälsosam och komma igång under semestern erbjuder campingen dessutom nyttiga lunch och middagsalternativ som kompletterar träningen på bästa sätt.

När du vill sänka tempot några knop kan du prova fiskelyckan. Bara några meter från campingen finns det nämligen laxfiske, perfekt avkoppling efter en stressig dag.

Boka din träningsresa genom oss med gym, personlig tränare, gruppträning mm

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Koppla av och njut av naturen. Runt Elfdalens Camping finns det gott om vacker natur med fina promenadstråk och strövområden. Passa också på att kika på den intilliggande hembygdsparken med sina gamla hus och örtagård som både är härlig att se och dofta på.

Campingens placering är på många sätt optimal. Samtidigt som det är nära till naturen i exempelvis Söderåsens Nationalpark, är det även bekvämt avstånd till shopping på Väla och utelivet i Helsingborg. När du ändå besöker Helsingborg kan du även passa på att ta båten över till Helsingör eller tåget till Köpenhamn och se vad vårt fina grannland Danmark har att erbjuda.

250 meter från campingen hittar du även en stor ICA Kvantum med brett sortiment och generösa öppettider.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

På Elfdalens Camping finns det gott om aktiviteter för hela familjen, spela ett parti pingis eller gå en runda minigolf. Utmana varandra i kubb och boule, eller bilda lag och möt varandra i beachvolleyboll. För barn finns det även en spännande hinderbana att gå. Har du husdjur med dig, finns det en hundrastgård att för dem fyrbenta vännerna att springa av sig på.

Gillar du fiske är Elfdalens camping perfekt för dig. Campingen ligger nämligen i nära anknytning till vatten som lämpar sig alldeles utmärkt för just fiske. Det krävs dock fiskekort vilket kan köpas till i receptionen.

På Elfdalens Camping händer det alltid något nytt. På somrarna arrangeras olika event och inte sällan är det härliga trubadurer och band på plats och spelar på campingen. Det bjuds på god stämning och dans för den som vågar sig upp. Vid midsommar dansar vi kring stången och på vinterhalvåret firar vid jul med härligt klassiskt svenskt julbord. Campingen erbjuder även konferensmöjligheter och festlokal.

Priser:

  • Tvättstuga 30 kr/timmen
  • Duschtd 5 kr/4 minuter
  • Minigolft 60 kr/runda (barn 6–16 år 40 kr)

Varmt välkommen till Elfdalens Camping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

31/03-30/08

Check-in:

13:00

Check-out:

11:00

Campings cercanos