Eriksgården

Parcelas

Hörrs byaväg 272, 275 92 Sjöbo

Descripción

Välkommen till Eriksgården, en idyllisk oas i hjärtat av Sjöbo där naturen möter njutning. Omgivna av frodiga bärplantager finner du en unik upplevelse som väcker alla sinnen. Vår gård är mer än bara en destination; det är en plats där du kan återupptäcka naturens enkelhet och skönhet.

På Eriksgården är bär i fokus. Vi odlar med kärlek jordgubbar, hallon, björnbär och blåbär, vilka blir stjärnorna i vår populära bärbuffé. Dessa läckra bär kan även köpas i vår charmiga gårdsbutik, eller varför inte plocka dem själv? En aktivitet som är lika rolig för barn som för vuxna.

Vår innergård är en inbjudande plats för familjen. Med en stor lekplats utformad för både stora och små, erbjuder vi en plats där skratt och lek ekar mellan träden. Eriksgården är inte bara en plats att besöka; det är en upplevelse att dela med nära och kära.

För matälskaren finns det mycket att utforska. Från vår à la carte-meny till den unika bärbuffén, erbjuder vi något för alla smaker. Och för den som önskar en lugn stund, är en enkel fika i vår lummiga trädgård den perfekta pausen.

Vår gårdsbutik är en skattkista av lokala och handplockade produkter. Här hittar du allt från heminredning och textilier till hudvård och gosedjur. Varje artikel är noggrant utvald för att ge en känsla av vardagslyx. Det är den perfekta platsen att finna en unik present eller något speciellt för ditt eget hem.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Runt Eriksgården väntar en värld att upptäcka. Sjöbo, en pittoresk småstad, erbjuder genuina kulturupplevelser och en historisk charm. Vandringsleder, lokala hantverkare och mysiga caféer är bara några av de skatter som väntar. Eriksgården ligger som en portal till denna underbara värld.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Riksgården välkomnar besökare året runt och erbjuder en unik upplevelse för alla åldrar. Parkering finns tillgänglig på plats. Tänk på att våra bärodlingar är beroende av säsong och väder, så kontrollera vår hemsida för aktuell information. Vi ser fram emot att välkomna dig till en värld av natur, njutning och minnesvärda upplevelser.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos