Fjukstad Camping

Parcelas

Carpas

Fjukstadstrandveien 38, 7924 Rørvik

Descripción

Velkommen til Fjukstad Camping, en perle ved havet som gir deg en uforglemmelig opplevelse i Rørvik, Nærøysund kommune. Her finner du en unik campingplass som er perfekt for avslapning og nytelse av den naturskjønne skjønnheten Norge har å by på. Beliggende ved kysten i den vestlige enden av Nærøysund kommune, tilbyr Fjukstad Camping en fantastisk utsikt over holmer, skjær og magiske solnedganger.

Vi ønsker deg velkommen med åpne armer til vår campingplass. Her er rikelig med plass for din campingvogn, bobil eller telt. For de eventyrlystne sjelene tilbyr vi også muligheten til å leie kajakker, SUP-brett og sykler, slik at du kan utforske det spektakulære kystlandskapet. Våre sanitæranlegg er moderne og komfortable, og vårt sekssidede allhus er utstyrt med kjøkkenfasiliteter for dine behov.

Vi har en dedikert grillplass med en koselig gapahuk der du kan tilberede måltidene dine og sosialisere deg med dine kjære. Fjukstad Camping tilbyr også flere små sandstrender der du kan ta en forfriskende dukkert i det klare vannet.

For de som søker eventyr, har vi guidede turer som du kan bestille. Hvorfor ikke dra ut på en fisketur til havs og prøve lykken i de rike fiskeområdene? Alternativt kan du delta i en spennende fuglesafari og oppleve den rike fuglefaunaen som trives i området. Uansett hva du velger å gjøre, vil du skape minner for livet på Fjukstad Camping.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Når du bor på Fjukstad Camping, har du muligheten til å utforske det omkringliggende området som er fullt av interessante steder og aktiviteter. Besøk den sjarmerende byen Rørvik, som ligger bare en kort kjøretur unna. Her finner du lokale restauranter, butikker og severdigheter å utforske.

Hvis du er interessert i kultur og historie, ikke gå glipp av besøket til det nærliggende Norveg Museum, der du kan lære mer om regionens maritime arv. Uansett om du søker avslapning ved havet eller spennende opplevelser, har Fjukstad Camping noe for alle.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å gjøre oppholdet ditt på Fjukstad Camping så komfortabelt som mulig, sørg for at du er godt forberedt. Vi anbefaler at du booker plassen din på forhånd, spesielt i høysesongen, for å sikre tilgjengelighet. Vær nøye med å ta med badetøy og håndklær for å nyte våre vakre sandstrender og klart vann.

Hvis du planlegger å bruke våre grill- og kjøkkenfasiliteter, sørg for at du har med deg nødvendige matvarer. For de guidede turene vi tilbyr, ta kontakt med oss på forhånd for å bestille din plass og få mer informasjon om tidspunkter og priser.

På Fjukstad Camping ser vi frem til å være vertskap for deg og gjøre oppholdet ditt minneverdig og inspirerende. Bestill nå og opplev skjønnheten i Norges kystlandskap på nært hold. Velkommen til vår idylliske plass ved havet!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos