Flipzone Bobilparkering

Parcelas

Liamyrane 16, 5132 Nyborg

Descripción

Velkommen til FlipZone - Din bobilerparkering i Bergen!

Hvis du reiser med bobilen din, trenger du ikke lete lenger enn FlipZone for en praktisk og trygg parkeringsplass i Bergen.

Vi tilbyr ulike utfordringer for alle. Opplev sommerfugler i magen når du hopper fra "tårnet". Føl gleden av å hoppe høyere og høyere på våre olympiske trampoliner. Delta i en dodgeball-kamp i dodgeball-området, konkurrer mot bestemor i å skyte zombier i Dark Ride, eller utfordre mamma til en Air Hockey-kamp. Tapende part bjuder på iskrem til vinneren! Vi verdsetter øyeblikk der hele familien deltar, derfor har vi rimelige familiebilletter.

Føler du deg sulten? Etter timer med spennende moro på FlipZone, er det ingen tvil om at du vil få appetitt. Derfor er vi glade for å presentere vår deilige meny med et bredt utvalg fristende alternativer. Nyt vårt varierte utvalg av 15 pizzaer, inkludert vegetariske varianter. Uansett om du velger pizza, kylling eller hamburger, er hvert eneste bit på FlipZone en herlig godbit som vil få deg til å ønske mer!

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

FlipZone Bobilerparkering ligger ideelt plassert nær Bergen, noe som gjør det enkelt å utforske byen og dens omgivelser. Bergen er kjent for sine vakre fjorder, dramatiske landskap og rik kultur. Besøk Bryggen, en UNESCO-verdensarvliste med sine fargerike trehus, eller ta en taubane opp til Fløyen for en fantastisk utsikt over byen. Naturen er aldri langt unna, og du kan utforske de omkringliggende fjellene og fjordene på fotturer eller båtturer. Uansett hva du er interessert i, er det noe for alle i Bergen og omgivelsene.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

  • På FlipZone Bobilerparkering er din sikkerhet og komfort vår prioritet. Vi har sikkerhetstiltak og overvåkingssystemer på plass for å sikre din trygghet under oppholdet.
  • Det er alltid lurt å bestille plassen din på forhånd, spesielt i høysesongen, da vårt område kan fylles raskt.
  • Vårt vennlige personale er alltid klare til å hjelpe deg med informasjon om aktiviteter, steder å besøke og alt annet du trenger under oppholdet ditt i Bergen.
  • Wifi er tilgjengelig på bobilerparkeringen, slik at du kan holde kontakten med kjære eller planlegge ditt neste reisemål.
  • Hold øynene åpne for våre spesialtilbud og kampanjer, og sørg for å bestille plassen din så snart som mulig for en uforglemmelig opplevelse på FlipZone Bobilerparkering!
Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12.00

Campings cercanos