Fosnes præstegaard

Parcelas

Moldvikvegen 61, 7856 Jøa

Descripción

Fosnes Prestegaard, en idyllisk perle beliggende i det naturskjønne Jøa i Norge, er det ultimate reisemålet for de som søker en fredelig flukt fra hverdagen. Med sin praktfulle beliggenhet i strandsonen, omfavnet av storslått natur, tilbyr Fosnes Prestegaard en unik og enkel campingopplevelse som kombinerer komfort med naturens ro. Her har vi 6-8 plasser tilgjengelig for bobil og campingvogner, alle nøye plassert for å sikre de beste solforholdene og utsikten mot den blendende kystlinjen.

Sanitærfasilitetene på Fosnes Prestegaard holder en enkel, men høy standard, med tilgang til dusj og WC, noe som sikrer at ditt opphold blir både komfortabelt og praktisk. I tillegg er det etablert en tømmestasjon for både do og gråvann, som understreker vår forpliktelse til miljøet og en bærekraftig campingopplevelse.

For de maritime eventyrerne blant oss, tilbyr Fosnes Prestegaard en nyoppført småbåthavn, og i løpet av sommeren et naust som står til våre gjesters disposisjon. Dette åpner for en rekke vannaktiviteter rett ved dørterskelen din. Om du er interessert i å utforske de krystallklare vannene, planlegger vi også å tilby muligheter for leie av både båt og havkajakk, slik at du kan ta del i den spektakulære naturen fra et nytt perspektiv.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Området rundt Fosnes Prestegaard er et eldorado for naturelskere. Her kan du vandre langs kyststier med åndeløs utsikt, fiske i rike farvann, eller rett og slett nyte stillheten som bare naturen kan tilby.

Den nærliggende småbåthavnen gir også tilgang til båtutleie, og med det, muligheten til å utforske nærområdet fra sjøsiden.

Enten du er interessert i fugletitting, fiske, eller bare vil ta en avslappende tur på vannet, finnes det noe for enhver smak i nærheten av Fosnes Prestegaard.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

For å sikre at oppholdet ditt ved Fosnes Prestegaard blir så behagelig og minneverdig som mulig, er det noen ting det er verdt å merke seg. Først og fremst, husk å reservere din plass på forhånd for å garantere din plass i dette paradiset.

Vi oppfordrer også alle våre gjester til å respektere naturen og det lokale miljøet, ved å følge alle retningslinjer for bærekraftig camping. Til sist, ikke nøl med å spørre vårt vennlige personale om tips og råd for å utforske lokalområdet – vi er her for å gjøre ditt opphold uforglemmelig.

Book ditt opphold på Fosnes Prestegaard i dag, og ta det første steget mot en unik natur-opplevelse som du vil minnes for livet.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos