Fromhedens Camping

Parcela de camping

Casa rural

Albergues

Carpas

Fromheden 22, 935 93 Norsjö

Descripción

Ungefär 15 km från Norsjö, efter väg 370 hittar du Fromhedens camping. Campingen är beläget i ett naturskönt område med en mängd olika sommar och vinteraktiviteter att uppleva. Här finner du allt ifrån mysiga stugor och stora campingtomter till vackra tältplatser, du kan också hyra enklare rum om du så önskar. Här finns något som passar alla. Totalt erbjuder Fromhedens camping 75 stycken husvagnsplatser med el, 7 stugor och 3 rum.

Du finner även tre servicehus på området. Servicehusen erbjuder alla moderna faciliteter du behöver för en lyckat och behaglig campingsemester. På Fromhedens camping finns det även en härlig bastu att hyra.

Fromhedens camping erbjuder allt från fiske, skoterturer, en restaurang, livemusik, dans och bingo. Många företag väljer även att anordna kickoffer här, detta då Fromhedens camping skräddarsyr allt efter kundens behov.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Fromhedens camping ligger långt ifrån det myllrande stadslivet och ger dig det lugn som behövs när du är på semester. Beläget en bit strax från det lilla samhället Norsjö, där bland annat storheter som artisten Tommy Körberg och Stieg Larsson kommer ifrån, hittar du både avkopplande och fartfyllda aktiviteter.

Norsjö Golfklubb som ligger på gångavstånd från campingen är en vacker 9-hålsbana för dig som älskar golf och är du gäst på Fromhedens camping har du en mängd förmånliga rabatter att utnyttja.

Fisket är en annan höjdpunkt, har du inte med dig fiskespön kan du hyra det på campingen. Du betalar sedan för den fisk du drar upp och det är dagspriser som gäller. Upplägget kallas för put´n´take fiske och är det som Fromhedens Camping kanske är allra mest känt för. Även du som normalt sätt inte har fisketuren på din sida har stora chanser att få napp här.

I anslutning till Fromhedens camping hittar även en danspaviljong. Danspaviljongen anordnar dans (då det inte är pandemi) under maj - sept och bjuder på härlig livemusik med olika band och trubadurer. Här anordnas även andra evenemang året om, både av campingen och den lokala sportföreningen. Ett av dessa är Fromheden Stämman, en spelmansstämma med främst dragspelande spelmän. Evenamanget äger rum första halvan av juli och är ett mycket populärt inslag. Som om inte det vore nog anordnas även bingokvällar här. Bingokvällarna äger rum varje onsdag, året runt. Det finns verkligen något för alla smaker på denna gemytliga camping.

15 km bilväg ifrån Fromhedens camping hittar du Norsjö. Här finner du både Coop, ICA Supermarket och systembolagen där du kan inhandla allt du behöver för din semester. Det finns även ett flertal lokala butiker där du kan hitta spännande souvenirer.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Fromhedens camping har öppet året om, men under vinterhalvåret är det bara säsongsplatser på campingen.

Att ta sig till Fromhedens camping är smidigt och det gör du lättast med bil, husbil eller husvagn. Städer som Skellefteå, Lycksele och Arvidsjaur hittar du inom 8 mils avstånd. Det går även bussar till Norsjö från dessa städer om du semestrar till fot. Se bara till att kika på avgångstiderna då dessa varierar beroende på säsong och tid på dygnet.

Precis som på de flesta campingarna är platserna begränsade, vilket gör att det är extra viktigt att boka i tid. Precis som på dom andra campingarna i närheten värnar Fromhedens camping om sitt koncept att kunna hitta lugnet som så många eftersöker. Campingarna i området blir allt populärare runt om i Sverige.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

18/05-09/09

Check-in:

Kl. 15:00 för alla platser med och utan el samt stugor och rum.

Check-out:

Kl 12.00 för stugor och rum, kl 15:00 för campingtomter och tält.

Campings cercanos