Gripen Gard

Parcelas

Gripavegen 86, 5919 Frekhaug

Descripción

Velkommen til Gripen Gard, et ekte gammeldags småbruk beliggende i det pittoreske landskapet i Vestland, nærmere bestemt i Frekhaug.

Dette unike stedet, formet av sauer gjennom hundrevis av år, ligger ved enden av veien inntil den store Storavatnet på øya Holsnøy. Gripen Gard tilbyr ikke bare overnatting, men også kurs og opplevelser knyttet til ull og bærekraftig livsstil.

Anlegget strekker seg over store grønne arealer, hvor gamle bygninger og frodige beitemarker skaper en sjarmerende ramme rundt oppholdet. Gården er selvbetjent med økologiske og økovennlige prinsipper og all produksjon er sertifisert økologisk.

For de som ønsker en aktiv ferie tilbyr Gripen Gard muligheter for vandring, roing og fiske i Storavatnet, bare fem minutters gange fra overnattingsstedene. Vi tilbyr også utlån av båter, redningsvester og fiskeutstyr.

For de kunsthåndverksinteresserte finnes det muligheter for å lære om ullens vei fra sau til produkt, og du kan til og med kjøpe bærekraftige minner fra gården, alt fra garn til strikkeplagg.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Fra Gripen Gard er det rikelig med muligheter for å utforske Nordhordland, Norges første biosfærereservat. Området er kjent for sin rike historie i ullproduksjon og et tett samarbeid mellom lokale bedrifter som arbeider med ull og sauehold.

Landskapet preges av sauer som holder heilandskapet og de kupert grønne områdene åpne og fri for busker og trær.

For de som ønsker å utforske lokalsamfunnet ytterligere, tilbyr regionen ulike kulturelle og historiske severdigheter.

Du kan besøke lokale ullverksteder, ta del i den lokale matkulturen med produkter direkte fra gårder rundt i området, eller nyte naturens stillhet i de omkringliggende skogene som er rike på sopp og ville bær.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Planlegger du et opphold på Gripen Gard, er det godt å vite at vi tilbyr fullpensjon på forespørsel og at alle våre bygninger og fasiliteter er autentisk restaurert for å bevare og reflektere gårdsdriftens historiske karakter. Innsjekking er tilgjengelig fra kl. 15:00, og utsjekking skjer senest kl. 12:00. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i høysesongen.

Vær oppmerksom på at gården drives med et sterkt fokus på bærekraft og økologi, noe som reflekteres i alle aspekter av oppholdet. Vi oppfordrer alle våre gjester til å delta i dette under oppholdet, enten det er gjennom interaksjon med dyrene, hjelp til på gården eller læring om bærekraftige praksiser.

Ta med passende klær for utendørs aktiviteter og vær forberedt på en autentisk opplevelse tett på naturen

Hjertelig velkommen til Gripen gard!.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/07-31/08

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos