Grottbyn – Skånes Djurparks Camping

Parcela de camping

Carpas

Jularp 145, 243 93 Höör

Descripción

Mitt i Skåne, ungefär 2 km norr om staden Höör, ligger unika Grottbyns Camping. En annorlunda familjecamping som ligger granne med Skånes Djurpark. Här ligger ett sagolikt vandrarhem som hämtat ur filmen Sagan om ringen med 12 olika rum fördelat på 64 bäddar i alla storlekar och standard. Vandrarhemmet är nämligen utformat som grottor och liknar något du aldrig bott i förut. På Grottbyns Camping finns det också 120 olika tomter med el för husvagnar, husbilar och tält. Det finns även 4 moderna 4-bäddsstugor för dig som föredrar det.

På camping finns det två servicehus med alla typer av faciliteter du behöver för att din vistelse ska bli en behaglig upplevelse. Grottbyns Camping är öppet året om och drivs av familjen Eriksson som alla fyra kommer göra sitt bästa för att du ska få valuta för din semester.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Grottbyns Camping kan du förutom att vandra omkring vid dom sagolika hobbit-husen även hitta på en mängd aktiviteter. På campingen finns det en pool som är väldigt uppskattad under sommaren. För barnen finns det en fin lekplats och tillgång till en minigolfbana som är populär för hela familjen. För dig som gäst på Grottbyns Camping finns det även möjlighet att hyra en bastu om du önskar.

På camping finns en trevlig kiosk där du kan svalka ner dig med glass, läsk, godis eller varför inte en kaffe för att hålla energin uppe hela dagen. På kvällen finns det möjlighet att grilla här antingen vid grillplatsen på området eller i något av dom små eldstäder som finns.

Läget för Grottbyns Camping är även perfekt för dig som vill göra olika typer av resor inom Skåne. Många väljer att ställa sin husvagn här och göra olika dagsutflykter i området.

Det största besöksmålet för Grottbyns Camping är utan tvekan Skånes Djurpark. Här finns det över 800 nordiska djur från 70 olika arter. Detta gör Skånes Djurpark till en av Sveriges största djurparker. Här finns äventyr och aktiviteter för hela familjen. Skånes Djurpark är öppet året om och har flera olika höjdpunkter under året. På djurparken finns det restauranger som har strävan efter att servera närproducerad och ekologisk mat. Familjen Eriksson på Grottbyns Camping hjälper dig självklart om du har frågor eller behöver hjälp för att boka denna fantastiska upplevelse.

I närheten till Grottbyns Camping ligger Bosjökloster ett av de tre medeltida nunnekloster i Skåne, Björkviksbadet som är ett äventyrsbad och Fulltofta Naturcentrum som ger utställningar om naturen och även har fjorton olika markerade vandringsleder för några timmars vandring vid strövområdet som även ligger här.

Det centrala läget på Grottbyns Camping och närheten till grannlandet Danmark gör att många tar en dagstur till huvudstaden Köpenhamn. Promenadstråk, shopping, restaurangbesök och sightseeing lockar folk från hela världen här och är definitivt ett måste om tid finns.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Grottbyns Camping är öppet året om och har flera roliga kampanjer som äger rum under året. Campingen har fullservice från mitten av juni till början av augusti då är receptionen öppet mellan 08.00 till 18.00. Familjen Eriksson är självklart bara ett samtal bort och går även runt på campingen om dagarna om frågor eller situationer uppstår. Då Grottbyns Camping är en familjecamping kräver det att alla gäster måste vara 18 år fyllda eller vara i målsmans sällskap. Förbindelserna till Grottbyns Camping är goda och det går bussar till grannen Skånes Djurpark året om.

Varmt välkommen till Grottbyns Camping, ett minne för livet!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

27/06-31/08

Check-in:

15:00

Check-out:

13:00

Campings cercanos