Gute Vingård

Albergues

Hablingbo Hallbjärns 861, 623 42 Havdhem

Descripción

Bo på vingård. Kombinera vinprovning med övernattning på trivsamma Gute Vingård. I det vackra gamla tegelhuset ett par kilometer från havet bor du i trivsamma rum och njuter du av god mat och gårdens egna viner. Att komma till vårt familjära gårdshotell, är som att komma hem till någon. Det är som en bostad med mycket personligt inredda detaljer.

Under din tid på vandrarhemmet kan du avsmaka vingårdens egna viner och spritdrycker som produceras på ett småskaligt sätt. En klart unik upplevelse. Varje dag kl. 16.00 under högsäsong kan du följa med på en guidad tur av vingården, inklusive en mindre provsmakning av egenproducerat vin. Ingen förbokning krävs.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Närmaste populära badplats är Nisseviken, ca 10-15 minuter med bil från oss. Närmaste affär är ICA i Havdhem. Även dit tar det ca 10-15 minuter. I Hemse, som är ca 15 minuter från oss, finns ICA, Coop samt Systembolaget plus en hel del andra affärer inklusive apotek. Bensin/disel finns i Klintehamn, Hemse och Burgsvik, för att nämna det som finns närmast oss. Glöm inte utegymmet som finns vid Hablingbo idrottsplats.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Du har tillgång till en härlig terrass och vår stora trädgård, där små ben kan springa fritt. Här finns en restaurang, öppen högsäsong mellan 17.00 – 21.00, ett gästkök, tvättmaskin och ett stort allrum. Avstånd till närmaste affär är 6 km.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

16:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos