Hallingparken - Sentrumsnær hytte- og bobilpark

Casa rural

Parcelas

Hahaugvegen 25, 3550 Gol

Descripción

Hovedattraksjonen i Hallingparken er Gol Stavkirke. En kopi av stavkirken ble bygd i 1980 og ble vigslet av biskopen i Tunsberg i 1994. Den originale stavkirken sto høyt og fritt oppe i fjellsiden, mens kopien ble bygd som et fyrtårn i Gol sentrum. Kopien av Gol Stavkirke er et vakkert tretempel med magisk atmosfære.

Vikinglanghuset Valhall har utstillinger om den norrøne gudetroen, hvor tablåer og figurer beskriver noen av vikingenes guder. Kong Haddings Gravhaug viser utstillinger og informasjon om vikinger, troll og tusser, samt overtro og sagn fra Gol som har påvirket folks liv. Du kan også besøke Hahaugtrollets hjem, en liten hule under bakken, og Nissehuset hvor mekaniske nisser arbeider med julegavene.

Ifølge sagnet regjerte Kong Hadding og hans sønner i Hallingdal før Harald Hårfagre. Det sies at det var et slag mellom de to sønnene til Kong Hadding i Gol, og at den ene falt. Derfor kan du besøke Kong Haddings Gravhaug i Gordarike, som er en utstilling om vikinger og sagn fra Gol.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Hallingparken - Sentrumsnær hytte- og bobilpark i Gol tilbyr gratis parkering, et sesongbasert utendørsbasseng og et spasenter og ligger nær Gol Stavkirke. Stedet ligger også i nærheten av Tropicana Badeland, mens en 25-minutters spasertur fører deg til Heis A.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Velkommen!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

16:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos