Halmstadtravet

Parcelas

Nordalavägen 10, 302 59 Halmstad

Descripción

Halmstadtravet, en glimrande pärla i Halmstad är inte bara en arena för hästkapplöpning; det är en samlingsplats för både entusiaster och familjer som söker en unik upplevelse. Med en passion för travsport, erbjuder Halmstadtravet en kombination av spänning, underhållning och förstklassig service.

Huvudattraktionen är självklart de medryckande travtävlingarna, där besökare kan uppleva den rafflande känslan av hästar som susar förbi i hög hastighet. Men det finns mer än bara racing. Inne i den välkomnande publikhallen hittar du Travgrillen, en perfekt plats för en avslappnad måltid. Här kan du njuta av läckra rätter både inomhus och utomhus, beroende på väder och humör.

Stallcaféet erbjuder en annan matupplevelse med öppettider från 09:00 till 16:00. Lunchen serveras mellan 11:30 och 14:00 på vardagar, vilket gör det till en idealisk plats för en paus under dagens aktiviteter. På tävlingsdagar med kvällstrav utökas öppettiderna till 20:00, och Take Away är också ett alternativ för de som föredrar att äta på språng.

För de som söker en mer förfinad upplevelse, finns Travrestaurangen. Här är målet att ge gästerna en oförglömlig upplevelse med välsmakande mat, uppfriskande drycker, utmärkt service och, naturligtvis, spännande tävlingar som utspelas framför dina ögon.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Halmstadtravets läge är idealiskt för att utforska Halmstads övriga attraktioner. Inom kort avstånd finns shoppingmöjligheter, kulturella sevärdheter och natursköna parker. Det är en perfekt utgångspunkt för att uppleva stadens pulserande liv och vackra landskap.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

För den bästa upplevelsen vid Halmstadtravet, rekommenderas det att boka boende i god tid. Det är en populär destination, särskilt under tävlingsdagar. Tänk på att kolla öppettider för restauranger och evenemang, speciellt om du planerar ditt besök under speciella tävlingsdagar eller evenemang. Och glöm inte, Halmstadtravet erbjuder mer än bara trav - det är en upplevelse för alla sinnen.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos