Harabäckens GK

Parcelas

Gödestad 63, Varberg 432 91

Descripción

Välkommen till Harabäckens Golfklubb, vackert beläget i Varberg, Halland. Vår anläggning är inte bara en plats för golf, utan även en inbjudande mötesplats för alla. Vår ställplats för husvagnar och husbilar erbjuder en avslappnad atmosfär och rymmer minst 10 fordon, var och en med tillgång till ström.

Precis runt hörnet från parkeringen finner du bekväma omklädningsrum och vår välsorterade shop, där du även kan lösa din greenfee. Klubbhuset står öppet för duschanvändning (vänligen medtag egen handduk, och kontakta oss för klubbhusets öppettider). Toaletter finns tillgängliga dygnet runt – vid ankomst får du en kod, eller så kan du ringa till kansliet/shopen under deras öppettider. Nycklar till elskåpen på ställplatsen hämtar du i samma område. Vi strävar efter att skapa en gemytlig och trivsam atmosfär där alla är välkomna att njuta av vårt välskötta och utmanande golfbana.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

I närområdet finner du enastående möjligheter till rekreation och nöje. Varberg, en charmig stad, ligger inom räckhåll och erbjuder allt från vackra stränder till historiska sevärdheter. Ta del av det lokala kulturlivet och utforska omgivningarna för en minnesvärd vistelse.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Tveka inte att kontakta oss för klubbhusets öppettider och övrig information. Bussförbindelser till Varberg finns nära klubbhuset för de som föredrar att resa utan bil. Vi ser fram emot att välkomna dig till Harabäckens GK, där gemenskap, trivsel och en fantastisk golfupplevelse står i fokus.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos