Hassela Ski Resort

Parcela de camping

Casa rural

Älvåsen, 829 98 Hassela

Descripción

Hassela Ski Resort välkomnar dig På Hassela Ski Resort i norra Hälsingland finns trivsel för alla skidåkare. Kom som ni är och njut av en aktiv vintersemester med skidåkning, bad och boende. Personlig service och genuin atmosfär skapar en familjär pärla, överraskande nära.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

En av Sveriges största vintercampingar 196 campingplatser står till förfogande nära skidanläggningen. Varje plats har 10 ampere elluttag och på området finns sex stycken servicehus med dusch, toalett, tvättmöjligheter och latrintömning. Vissa platser erbjuder även tillgång till kabel-tv. Från campingplatsen tar man sig med transportlift till skidåkningen. Vill man ta sig ut på berget med skoter finns fina skoterleder att tillgå.

En vintervärld för hela familjen 20 nedfarter, 8 liftar och 14,5 km längdspår borgar för en aktiv och trevlig vistelse för hela familjen. I systemet finns hela sex arenor att utmana sig i eller ta det lilla lugna, Skicross, Snowpark och Bennys Barnland för att nämna några. Vill man putsa på skidtekniken tar man lektioner i Skidskolan. Skidshopen erbjuder skid- och snowboardutrustningar, här finns även skidverkstad och enklare konfektion om du skulle glömt mössan hemma. Till alla barns stora förtjusning susar Bäver Benny runt i anläggningen, han är Hasselas maskot och hittar på skoj och bus för de minsta.

Aktiviteter inomhus Det finns alltid något att göra på anläggningen utöver skidåkningen. Vill du mjuka upp stela leder kan du göra det i Badpalatset. Här finns bastuar, bubbelpooler och en stor bassäng. I direkt anslutning ligger SPA-avdelningen och Poolbaren. Ski Lounge Play - ta det lugnt efter skiddagen och titta på storbilds-TV, biljard, dart eller spela backgammon. För de minsta finns lek- och pysselrum. Vill du bättra på eller underhålla styrkan finns gym med både maskiner och fria vikter.

Mat och nöje Fluffiga Frun på Skidtorget erbjuder ”fast-food” med bland annat hamburgare och korv. Huvudrestaurangen Ski Lounge finns i hotellbyggnaden och är öppen från morgon till kväll. Populärt är självklart den traditionsenliga After Ski:n som ibland erbjuder livemusik. I restaurangen äter och dricker man gott, menyn är inriktad på ”cross-over-kitchen” där du hittar både lokala maträtter och godsaker från övriga världen. Vid receptionen finns Hassela Boa, en liten butik som erbjuder souvenirer, hygienartiklar och snacks. I samband med receptionen finns Lobbybaren, ett vattenhål för varma och kalla drycker, goda mackor och kondisbitar. Vill du fylla på skafferiet i husvagnen så är det bara 6 kilometer till Hassela by och Coop. Här finns även bensinmack, spel- och systemombud.

Strategiskt läge nära E4 Hassela Ski Resort ligger en bit inåt landet nära E4:an. 6 mil från Sundsvall och 6 mil från Hudiksvall. Från Stockholm är det 36 mil. Med motorvägen är du framme på anläggningen i ett nafs.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

196 campingplatser och 6 servicehus. Vintercamping från Julveckan till vecka 14. Avstånd till transportlift ca. 100m - 500m. 20 nedfarter och 8 liftar. 14,5 km längdspår. Skoterleder. Skidskola och skidshop. Ledarledda barnaktiviteter. 4 restauranger. Bad, bastu, SPA och gym. 6 km till livsmedelsbutik, ombud systembolag, bensinmack.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

23/12-11/04

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos