Hautajärven Koulu

Parcelas

Karhujärventie 4, 98995 Salla

Descripción

Hautajärven Koulu sijaitsee pohjoisessa Suomessa ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille luonnon ystäville ja matkailuautoilijoille. Tämä kaunis matkapaikka on täydellinen paikka niille jotka etsivät rauhaa ja luonnonläheisyyttä.

Alueen rauhallinen ja luonnonkaunis ympäristö tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia Pohjois-Suomen ainutlaatuisesta luonnosta. Hautajärven Koulu on ihanteellinen tukikohta, josta voi lähteä tutkimaan ympäröivää aluetta, ihailemaan poroja ja jopa bongaamaan revontulia.

Täällä voit kokea hiljaisuuden ja rauhan jota vain harvoin löytyy muualta.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Hautajärven Koulu sijaitsee alueella, jossa voit kohdata poroja luonnossa ja ihailla häikäiseviä revontulia pimeinä öinä. Alueen lähellä on myös mahdollisuuksia patikointiin ja luontoretkiin Pohjois-Suomen upeissa maisemissa.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Hautajärven Koulu on erinomainen valinta matkailuautoilijoille, jotka etsivät rauhallista pysähdyspaikkaa Pohjois-Suomessa.

Muista varata paikkasi etukäteen, erityisesti korkeasesongin aikana, jotta varmistat paikkasi tässä luonnon rauhassa. Täällä voit todella kokea pohjoisen taian ja rauhan.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos