Herrfallet Fritids- och Konferensanläggning

Casa rural

Carpas

Herrfallet, 732 93 Arboga

Descripción

Söder om Arboga i ett naturskyddsområde vid sjön Hjälmaren ligger Herrfallet Fritids- och Konferensanläggning. Campingen välkomnar både husbilar, husvagnar, tältare och stuggäster för både längre och kortare perioder. Här finns över 170 campingtomter varav 165 med El-anslutning, natursköna tältområden och över 50 stugor i olika utföranden.

Det är inte för inte som detta ställe kan bli ett smultronställe och återkommande höjdpunkt sommar efter sommar. De två renoverade servicehusen håller hög standard med: toaletter, dusch, tvättrum, skötrum för spädbarn. Stugbyn på Herrfallet Fritids- och konferensanläggning har över 40 stugor och alla är rökfria och handikappvänliga. Totalt är 4 av stugorna handikapputrustade och 4 är husdjursfria för dig som behöver den servicen. Varenda stuga är även utrustad med ett komplett kök, TV, elvärme, torkskåp, WC och dusch. Boytan på dessa stugor är hela 62 kvm.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Herrfallet Fritids- och konferensanläggning är det aldrig långt till saker att göra. På anläggningen finns det en lång och barnvänlig sandstrand som sträcker sig flera kilometer, kanske har du turen att hitta din egna sandstrand i en badvik. Precis intill stranden finns en beachvolleyplan och vill du kan du hyra båt, kanot och roddbåt för att ta dig ut på sjön. En sommar utan bastu på kvällskvisten är självklart otänkbart. På anläggningen finns det en fin bastu som ditt sällskap kan boka.

Fisket i Hjälmaren är riktigt bra. Här kan du fånga alltifrån abborre, gädda och gös som du sedan kan grilla på kvällen. Under augusti till september månad erbjuder Herrfallet Fritids- och konferensanläggning även möjlighet till kräftfiske. Denna upplevelse kan kombineras med flera erbjudanden och självklart får du behålla all fångst själv. Utrustning finns att hyra. Vintertid kan du prova på pimpelfiske ute på isen. Fråga i receptionen efter mer information när du checkat in. Det finns också en minigolfbana och fotbollsplan här. Vill du testa på riktig golf ligger Arboga Golfklubb 20 minuter bort med bil och erbjuder en fin 18-hålsbana. Du kan till och med prova på att spela paintball på anläggningen, en adrenalinfylld upplevelse du sent kommer glömma.

Det finns en fin lekplats på området för barnen. Du kan också ta med barnen och besöka fårhagen som finns här med snälla tackor och lamm. Personalen uppmanar gästerna att ta med lite knäckebröd och mata dem fridfulla djuren. Ett klassiskt svenskt sommarminne du och dina barn kommer bära med er hela livet!

Herrfallet Fritids- och konferensanläggning har en restaurang med fullständiga rättigheter. Under sommaren anordnas det alltifrån trubadur-, räk- och grillkvällar här. Gillar du att dansa spelar en orkester här varje torsdag under högsäsong. Möjlighet att grilla finns på området på flera av de allmänna grillarna det finns till och med en grillkåta här. Intill anläggningen finns det fantastiska motionsspår och vandringsleder. Hyr en cykel och ta en tur ut i skogen i vackra bär- och svampmarker.

Vintertid kan du ta dig ut på sjön och åka långfärd på skridsko eller ta en skidtur i preparerade längdspår som finns i närheten, eller varför inte hyra en snöskoter. Tjugo minuter bort med bil finns en bra skidbacke med kvällsbelysning och snökanon. Vill du utforska området med bil hittar du Vingåker Factory Outlet, Västerås, Hallstahammar, Eskilstuna, Örebro inom en timmas köravstånd.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Herrfallet Fritids- och konferensanläggning är öppet året om med fullservice från mitten av juni till slutet av augusti. Receptionen har öppet mellan 09:00 - 21:00 under högsäsong. Anläggningen är anpassat för rörelsehindrade och hundar är välkomna. Tillgång till WiFi finns. Det finns en servicebutik på anläggningen med ett bra basutbud. Önskar du att inhandla mer än det som erbjuds ligger det matbutiker på nära avstånd från området.

Varmt välkommen till Herrfallet Fritids- och Konferensanläggning!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

11/06-15/08

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos