Horns Skärgårdscamping

Parcela de camping

Casa rural

Carpas

Horn Båtvarvet 1, 611 93 Nyköping

Descripción

Horns Skärgårdscamping är en förtrollande campingplats belägen i Södermanland, vid Örsbaken, endast 13 kilometer från centrala Nyköping och med direkt närhet till skärgården, skogar och åkrar. Här kan du uppleva det genuina skärgårdslivet samtidigt som du har alla fördelar som Nyköping har att erbjuda inom bekvämt avstånd.

Vi erbjuder olika boendealternativ, inklusive stugor, tältplatser och campingtomter med elektricitet. Våra stugor har varierande utrustning. Alla stugor är mycket funktionella och hålls i utmärkt skick. Var och en av dem har ett läge nära havet, en soldäck med utemöbler, grill, kylskåp, kokplattor, fullständig köksutrustning samt tillgång till både kallt och varmt färskvatten (notera att detta ej gäller för Kajutan när det kommer till vattnet).

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Inom campingområdet finns vårt nyrenoverade servicehus med dusch och toalett. Campingen, belägen i Södermanland vid Örsbaken, erbjuder en fridfull plats endast 13 kilometer från centrala Nyköping och direkt tillgång till skärgården, skogar och åkrar.

Vi tillhandahåller olika boendealternativ, inklusive fem funktionella stugor med varierande utrustning och sammanlagt 16 bäddar. Stugorna har havsnära läge, soldäck med utemöbler, grill, kylskåp, kokplattor och komplett köksutrustning, samt kallt och varmt färskvatten (förutom Kajutan när det gäller vattnet). Tältplatser och campingtomter med el finns också tillgängliga.

Inom campingen har vi nyligen uppgraderat vårt servicehus, vilket inkluderar bekvämligheter som dusch och toalett. Campingen är direkt ansluten till havet och har en båthamn. För den som önskar en båtupplevelse erbjuder vi uthyrning av 5 meter öppen båt med motor, perfekt för fisketurer eller dagsturer till skärgården.

På bryggan har en badstege nyligen installerats, vilket gör det enkelt att njuta av ett uppfriskande dopp i havet. Utanför campingen finns fantastiska skärgårdsomgivningar med olika naturreservat och möjligheter till både havs- och sjöfiske.

För naturälskare och vandringsentusiaster finns hela 100 mil av vandringsleder i Sörmlandsleden, med olika vandringsmål som Arnhalvön, Fjällmossen, Vansjön och Bergturen Simonberget runt. Cykellederna sträcker sig över mil efter mil, och Näckrosleden, 70 mil lång med 14 etapper, tar dig runt i Sörmland och förbi många sevärdheter.

För familjer på campingsemester är Öster Malma Wildlife Park ett populärt besöksmål där du kan se svenska vilda djur som älgar och kronhjortar. Med närheten till Nyköping har du enkel tillgång till stadens historievandringar och Sörmlands museum, som 2020 vann priset för Sveriges bästa museum.

Sammanfattningsvis erbjuder vår camping en mångfald av aktiviteter, från avkoppling vid havet till äventyr i skärgården och utforskning av Nyköping och dess omgivningar. En idealisk plats för en minnesvärd och varierad semester.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Campingen är öppen året runt, och du är varmt välkommen till oss på Horns Skärgårdscamping!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

01/01-31/12

Check-in:

12:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos