Hotel & Spa Resort Järvisydan

Parcela de camping

Porosalmentie 313, 58900 Rantasalmi

Descripción

Hotel Resort & Spa Järvisydan on varmasti yksi Suomen parhaista lomakohteista josta löydät kaiken täydellistä lomaa varten. Olemme avoinna ympäri vuoden, joten voit kokea kaikki vuodenajat kanssamme. Mistä aloittaa kuvailu Hotel Resort & Spa Järvisydanista? Meillä on aivan loistava kylpylä, joka on varmasti yksi parhaista, mitä Suomesta löytyy. Ravintolassamme valmistamme ruokaa vain parhaista raaka-aineista. Ympäristö koostuu kauniista luonnosta, jossa on paljon vaellusreittejä. Lähistöllä on myös monia pienempiä kaupunkeja, jotka ovat vierailun arvoisia. Tuleppas käymään niin saat itse kokea. Meillä on mahdollista ladata sähköautoja

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Hotel & Spa Resort Järvisydän sijaitsee luonnonkauniissa Rantasalmella, aivan Saimaan rannalla. Täällä voit nauttia monista aktiviteeteista, kuten patikoinnista, urheilukalastuksesta ja uimisesta upeissa järvimaisemissa. Ympäröivä metsä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet lenkkeilyyn ja luonnonrauhaan. Lähellä sijaitseva ravintola, jossa on anniskeluoikeudet, tarjoaa maittavia aterioita ja viihtyisää tunnelmaa.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Majoituspaikka tarjoaa monipuoliset palvelut, kuten baarin, saunan, suihkun, sähköpaikat, raikasta vettä, aamiaistarjoilun, grillipaikan ja lemmikkiystävälliset tilat. Keittiössä on kahvinkeitin, liesi, ruokailutila ja mikroaaltouuni. Lisäksi tarjolla on liikuntasaleja, parkkipaikkoja, uima-allasta, vastaanottoa, jätehuoltoa, kylpyläpalveluita ja pesulapalveluita. Viihtyisä majoituspaikka on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat kokea rentouttavan loman upeissa Saimaan maisemissa. Älä odota liian kauan, varaa majoitus Hotel & Spa Resort Järvisydämessä heti ja koe unohtumaton loma Suomen kauniissa luonnossa!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos