Ingarö Padel

Parcelas

Svärtgärdsvägen 21, 134 63 Ingarö

Descripción

Ingarö Padel ligger beläget i den natursköna regionen Fagerholm på Ingarö, är en destination för alla padelentusiaster som söker högklassiga faciliteter i en avkopplande miljö. Denna anläggning är inte bara en utomhusbana av högsta klass, men också en plats där sport möter natur och avkoppling.

Padelanläggningen på Ingarö är perfekt för såväl erfarna spelare som nybörjare, och erbjuder en unik upplevelse där du kan spela padel samtidigt som du njuter av den omgivande naturen. Området kring Ingarö Padel kännetecknas av sin lugna och vackra atmosfär, vilket gör det till en idealisk plats för de som vill komma bort från stadens stress och hitta en stunds frid.

Hos oss hittar du ställplatser utan el.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Området runt Ingarö Padel är rikt på aktiviteter och sevärdheter för alla åldrar. Ett av de mest attraktiva dragplåstren i närheten är Fiskmyrans badstrand, en naturskön plats perfekt för avkoppling efter en intensiv padelmatch. Stranden är idealisk för simning och solbad under sommarmånaderna och erbjuder en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet.

Förutom bad och padel, erbjuder området på Ingarö fantastiska möjligheter för vandringar, cykelturer och naturupplevelser. Det är en plats där du kan upptäcka den svenska skärgårdens unika charm, med dess rika flora och fauna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Även om anläggningen ligger i ett lugnt område, är det alltid bra att komma förberedd med vatten och snacks, då det kan vara en bit att resa till närmaste butik.

Glöm inte att packa lämpliga padelkläder och utrustning, samt badkläder om du planerar att besöka Fiskmyrans badstrand. Ingarö Padel erbjuder en unik kombination av sport och natur, och är den perfekta destinationen för en avkopplande och aktiv semester nära Stockholm.

Campingen är obemannad året runt.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos