Jølstraholmen Camping og Hytter

Parcela de camping

Jølstraholmen , 6847 Vassenden

Descripción

Velkommen til Jølstraholmen Camping og Hytter - en naturskjønn oase midt i Vestlandet. Plassert i vakre Jølsters kommune, representerer denne campingen et ideelt sted for de som søker både avslapning og eventyr. Navnet "Jølstraholmen" har dype røtter, oppstått fra campingsplassens opprinnelige beliggenhet omringet av den flotte elven Jølstra. I dag byr stedet på 19 helårshytter av høy standard og 60 plasser for campingvogner eller bobiler. Ønsker du litt ekstra luksus? Velg en av de moderne hyttene. Foretrekker du den autentiske campingopplevelsen? Sørg for å sikre din plass blant de romslige caravan/bobil-plassene.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Jølstraholmen er ikke bare en overnatting – det er en opplevelse! Med Jølster Skisenter kun 800 meter unna, kan vinterentusiaster glede seg over snøfylte eventyr. Golfentusiaster vil sette pris på nærheten til Sunnfjord Golfklubb. Og for de som søker adrenalin? Prøv Jølster Rafting eller fisk etter ørret i den krystallklare elven. Men det stopper ikke der. Kulturelskere vil elske et besøk til Astruptunet, og naturlige skjønnheter som Jostedalsbreen ligger bare en kjøretur unna.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Når du bor på Jølstraholmen, har du alt du trenger rett ved fingertuppene. Fra en velfylt livsmedelsbutikk for alle dine behov, til en bensinstasjon, kafé, og til og med en frisør. Mens barna kan boltre seg på lekeplassen, kan voksne prøve seg på bordtennis eller volleyball. Og ikke glem den flotte vannsklien og bassenget med sandstrand! Med dens ideelle beliggenhet mellom Bergen og Ålesund, samt nærheten til utallige attraksjoner, anbefales det å bestille online snart for å sikre din plass i denne fjellrike paradisen.

Boka nå, og opplev det beste Vestlandet har å by på!

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos