Jonstorps Ställplats

Parcelas

Rönneholm Jonstorp, 241 74 Stehag

Descripción

Jonstorps Ställplats är en charmig och populär anläggning belägen i Jonstorps Ställplats är belägen mellan Stehag o Stockamöllan i Skåne, Sverige. Ställplatsen erbjuder en perfekt plats för husbilsresenärer att stanna och njuta av allt som området har att erbjuda.

Med sin fridfulla atmosfär och natursköna omgivningar är Jonstorps Ställplats ett paradis för naturälskare. Platsen är omgiven av grönska, vackra ängar och frodiga skogar, vilket gör det till en perfekt utgångspunkt för vandringar och promenader i naturen. Det är inte ovanligt att se besökare utforska de omgivande stigarna och njuta av den lugna och avkopplande miljön.

Ställplatsen har också en rad bekvämligheter som gör vistelsen bekväm och trevlig. Här finns rymliga och välskötta platser för husbilar, varav många är utrustade med elanslutningar.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

Jonstorps Ställplats är också strategiskt belägen i närheten av Eslövs centrum, vilket ger enkel tillgång till stadens faciliteter och attraktioner. Besökare kan ta en promenad eller cykla in till centrum och utforska de lokala butikerna, restaurangerna och kaféerna.

Det finns också kulturella evenemang och festivaler som äger rum i Eslöv under året, vilket ger besökare möjlighet att uppleva den lokala kulturen och gemenskapen.

Platsen har en trevlig och hjälpsam personal som ser till att ställplatsen är ren och organiserad. De är alltid tillgängliga för att svara på frågor och ge tips om lokala sevärdheter och aktiviteter i området. Besökare kan få rekommendationer om närliggande utflyktsmål, som vackra sjöar, historiska platser och pittoreska byar som är värda att besöka.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Sammanfattningsvis är Jonstorps Ställplats i Eslöv, Skåne, en fantastisk plats för husbilsresenärer som söker en fridfull och naturskön miljö att koppla av i.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

14:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos