Julared Glamping

Parcela de camping

Casa rural

Glamping

Julared 1, 566 91 Habo

Descripción

I en vacker och skogs- och kvarnmiljö precis vid Knipån på Hagårds Lagård, ligger Julareds glamping. Här kan ni pusta ut efter en aktiv dag bland trädtoppar och vandringsleder.

I dom globformade glamping-tälten kan ni höra vattnets magiska rörelse från den närliggande dammen samtidigt som ni lägger er ner i en den nybäddade sängen. På kvällen lyser den klara stjärnhimlen genom takfönstret. Detta är glamping när det är som allra bäst.

På området finns det också ett antal ställplatser där ni kan ställa upp eran husbil, husvagn eller tält.

Ver más

Alojamiento

Cerca de la instalación

På Julareds glamping finns det mängder med aktiviteter. Som familjen Hagård säger själva, "Bor man inte vid Liseberg får man skapa sig en egen äventyrspark". Lerduveskytte. klättervägg, mångkamp, paintball och höghöjdsbana med zipline är bara några av dom sakerna ni kan hitta på.

För dom lite mindre barnen finns en rutschkana där ni kan åka nerför en miniatyr av Habo kyrkas klocktorn gå på takåsen precis som Astrid Lindgrens madicken, krypa bakom klätterväggen i en tunnel eller rid på en griseknoe. Julareds glamping ligger beläget på Hagårds Lagård. Det här är en släktgård som har anor hela vägen från 1600-talet. Enligt den gamla dagboken fick den nuvarande ägaren Håkan sin farfars, farmors far Håkan Johansson som föddes i slutet av 1700-talet rätt att skapa dammen bakom mangårdsbyggnaden längs Knipån. Vattnet dömdes upp för ge energi till den numera nedlagda Julareds kvarn.

Vattnet fortsätter till Furusjö-sjön för att därefter ta sig ned till Vättern. Familjen Hagård är tydliga med att det är just förfäderna som dom vill tacka för den fantastiska utsikten från linbanan. Det var även dom som planterade alla gamla tallar som finns för 150 år sedan som alla besökare klättrar och bor bland idag.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Ställplatserna är öppna året om. För glampingen varierar öppettiderna från år till år. Husdjur är välkomna. Tillgång till dusch och wc finns. Wi-fi finns på området.

Efterfrågar ni mer info kan ni självklart kontakta anläggningen direkt. Glöm vardagen ett tag och kom till oss på Julareds glamping, vi hoppas att ni ska trivas.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

15:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos