Kallionokka Camping

Parcela de camping

Kallionokantie 131, 21900 Pöytis

Descripción

Tervetuloa Kallionokka Campingille, viihtyisälle leirintäalueelle joka sijaitsee Pöytiksessä, aivan Raskinkupenon järven rannalla. Alueemme tarjoaa loistavat puitteet sekä rauhallisen että aktiivisen loman viettoon luonnon helmassa.

Leirintäalueella on runsaasti tilaa asuntoautoille ja -vaunuille sekä telttailijoille, kaikki sijoitettuina kauniille nurmikkoalueelle, johon on mahdollista saada sähköliittymä.

Huoltorakennuksemme tarjoaa kaikki tarvittavat mukavuudet: keittiö- ja suihkutilat, WC:t, ruuanlaitto- ja tiskauspisteet sekä pyykinpesumahdollisuuden.

Kemiallisen WC:n tyhjennyspiste sekä ajokaivo ovat myös käytettävissä. Alueellamme on mahdollisuus rentoutua useammassa saunassa, joista löytyy sekä yleinen sauna että rannassa sijaitsevia tilaussaunoja.

Talvikaudella tarjoamme jännittävän mahdollisuuden avanto-uinnille.

Kallionokka Camping on erinomainen valinta kaikenikäisille luonnon ystäville. Alue on erityisen lapsiystävällinen ja lemmikkiystävällinen, tosin lemmikit tulee pitää kytkettyinä. Yleisissä saunavuoroissa jotka alkavat 1. maaliskuuta 2024 voit nauttia löylyistä perjantaisin ja lauantaisin klo 18–21, ja meillä on erilliset suihkutilat ja pukuhuoneet naisille ja miehille.

Ver más

Alojamiento

¿Le falta alguna opción de alojamiento?

Escríbanos y díganos qué echa de menos, ¡así podremos mejorar juntos el Campcation!

Cerca de la instalación

Kallionokka Campingin läheltä löytyy monipuolisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Kauniit luontopolut kutsuvat kävely-, pyöräily- ja patikointiretkille.

Lähialue tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet kalastukseen ja vesillä liikkumiseen.

Pöytiksen keskusta on vain lyhyen matkan päässä josta löydät kauppoja, ravintoloita ja baareja kaikkiin tarpeisiisi.

Ver más

Servicios 0

Servicios

Actividades cercanas 0

Actividades cercanas

Bueno saber

Ennen saapumistasi Kallionokka Campingille suosittelemme varmistamaan paikan varaustilanteen, erityisesti sesonkiaikoina. Muistathan että alueellamme on hiljaisuus klo 00–07 välisenä aikana, tapahtumailtoja lukuun ottamatta. Tämä auttaa takaamaan kaikkien vieraidemme rauhallisen yöunen.

Saunavuorot ja muiden palveluiden saatavuus voivat vaihdella tapahtumien mukaan, joten olethan yhteydessä meihin etukäteen toiveidesi suhteen.

Meillä on myös tarjolla perinteinen Mummosauna sekä kesäkaudella kaksi tilaussaunaa rannassa, jotka tarjoavat unohtumattomia saunakokemuksia luonnonkauniissa ympäristössä.

Ver más

Horario de apertura y check-in

Horario de apertura:
Servicio completo:

No especificado

Check-in:

13:00

Check-out:

12:00

Campings cercanos